25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Locotenent-colonel George Ionuţ Tănase nu mai e comandantul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung

=Ofiţerul a fost mutat la Piteşti, iar până când va fi organizat un concurs pentru funcţia de comandant, de destinele subunităţii se ocupă un maistru militar
După ce la începutul acestui an, mai precis pe 26 februarie, a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel, comandantul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, George Ionuţ Tănase, a căzut în dizgraţia şefilor de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” Argeş, fiind înlăturat de la conducerea subunităţii muscelene în urmă cu aproximativ o lună şi „exilat” pe o altă funcţie, la Piteşti.
Postul este scos acum la concurs, iar până la ocuparea acestuia de destinele detaşamentului se ocupă un maistru militar clasa a 2-a. „Procedura de ocuparea din sursă internă a funcţiei de comandant al Detaşamentului de Pompieri Câmpulung a fost înaintată de aproximativ o lună şi se desfăşoară procedura de concurs, iar acum la comanda Detaşamentului activitatea este coordonată de maistrul militar clasa a 2-a Mateaş Marin, până la ocuparea funcţiei de comandant.”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.
George Ionuţ Tănase a ajuns la comanda Detaşamentului de Pompieri Câmpulung pe 31 mai 2016, pe vremea aceea avea gradul de căpitan, când l-a înlocuit pe maiorul Cristian Bărbulescu, ieşit între timp la pensie, care a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de şef centru operativ în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş. După aproape un an şi jumătate petrecuţi la Piteşti, în diferite funcţii, maiorul Cristian Bărbulescu a revenit acasă, la Câmpulung, exact pe postul din care a plecat, acela de comandant al Detaşamentului de Pompieri din municipiu, George Ionuţ Tănase revenind în funcţia de adjunct al acestuia. Ulterior, situaţia de la comanda subunităţii câmpulungene s-a schimbat din nou, Tănase redevenind şef după plecarea lui Bărbulescu la Bucureşti, în structurile de conducere ale MAI.
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!