21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Două judecătoare de la Câmpulung se vor pensiona în următoarea jumătate de an

Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a fost de acord cu cererile a două judecătoare, care profesează la Câmpulung, şi le-a aprobat pensionarea. Una o să-şi înceteze activitatea peste o lună, iar cealaltă, la iarnă.
Pe 1 iunie 2021, CSM a publicat situaţia posturilor de judecător (schemă, ocupate, vacante, vacantabile, funcţii de conducere vacante, posturi indisponibilizate), la Judecătoria Câmpulung fiind în schemă 10 posturi. 9 sunt ocupate de Alina Elena Austrianu, preşedinte, Violeta Nicolescu, vicepreşedinte, Sanda Diaconescu, Otilia Vişoiu, Georgeta Roibu, Adriana Caplan, Iuliana Popescu şi Elvira Zgreabăn şi Ana Maria Stoica, stagiar. Încă un post este vacant.
Pe 10 iunie, Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a soluţionat favorabil eliberarea din funcţie a două judecătoare de la Câmpulung. Este vorba despre Georgeta Roibu, care se va pensiona începând cu data de 10 iulie 2021, şi despre Elvira Zgreabăn, care mai profesează până la 12 noiembrie 2021. Georgeta Roibu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în anul 1995. Între 1995 şi 1996, a fost judecător la Judecătoria Curtea de Argeş, iar din 2016 şi până în prezent, la Judecătoria Câmpulung.
Elvira Zgreabăn a ajuns la Judecătoria Câmpulung prin transfer de la Judecătoria Haţeg. Iniţial, CSM aprobase mutarea cu 1 decembrie 2016, dar a revenit şi a decis ca transferul judecătoarei să opereze începând cu data de 1 martie 2017. Înainte de a ajunge judecător, în 2013, Elvira Zgreabăn a fost consilier juridic şi jurist la Primăria Mioveni.
Cu aceeaşi ocazie, CSM a mai aprobat, cu şapte voturi pentru şi două împotrivă, delegarea judecătoarei Ioana Adelina Tudor, de la Judecătoria Piteşti, la Judecătoria Bolintin Vale, pentru o perioadă de şase luni, începând cu 1 iulie. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!