25.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

Petrolul Hârtieşti, în continuare lider în Liga a V-a, Seria Nord

A.S. Petrolul Hârtieşti se menţine pe prima poziţia a clasamentului Ligii a V-a la fotbal – Seria Nord, Argeş, după ce duminică, în etapa a V-a campionatului, a remizat, scor 1-1, acasă cu A.C.S. Bălileşti. A.S. Contabilitate Stoeneşti continuă seria meciurilor bune, învingând pe propriul teren, cu 3-2, pe ocupanta locului doi, după etapa a IV-a, Partizanul Vlădeşti.
„Final de partidă între A.S. Contabilitate Stoeneşti şi A.S. Partizanul Vlădeşti. Un nou meci câştigat cu scorul de 3-2. O partidă disputată pe o ploaie torenţială, o partidă spectaculoasă, dar în acelaşi timp o partidă tensionată. Spre deosebire de alte partide, astăzi am reuşit să intrăm bine în meci şi am deschis scorul foarte rapid prin Luca Claudiu după un şut la colţul lung din careul mic. Răzvan Bragă reuşeşte să majoreze diferenţa la scurt timp după deschiderea de scor. Tănase Cristian execută magistral o lovitură liberă de la aproximativ 45 de metri şi duce scorul la 3-0. Până la pauză oaspeţii au reuşit să reducă din diferenţă după un şut din afara careului. În repriza a doua, cu toate că am avut mai multe ocazii de gol, pe care nu am reuşit să le fructificăm, am primit un nou gol care a dus la un final tensionat de partidă. Un penalty neacordat şi o lovitură liberă din marginea careului mic, fluierată prea uşor, au dus la un cartonaş roşu dat pe nedrept unuia dintre jucătorii noştri. Menţionăm că, în ciuda acestor lucruri, situaţia nu a degenerat. Am observat destul de multe comentarii pe reţelele de socializare, însă, vă asigurăm că nicio persoană nu a fost lovită sau bruscată. Întotdeauna am respectat brigăzile de arbitraj şi chiar dacă astăzi suntem de părere că meciul a fost scăpat din mână, ţinem să transmitem regretele noastre pentru evenimentele de la finalul partidei. Mult respect şi pentru adversarii de astăzi care au luptat până în ultima secundă. Nu în ultimul rând, felicitări băieţilor noştri care dau dovadă de unitate şi spirit de sacrificiu.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului A.S. Contabilitate Stoeneşti. Iată care au fost rezultatele etapei cu numărul cinci din Liga a V-a – Seria Nord, Argeş:
C.S. Domneşti – A.S. Cimentul Valea Mare Pravăţ: 7-1 (4-0)
A.S. Petrolul Hârtieşti – ACS Bălileşti: 1-1 (0-1)
A.S. Contabilitate Stoeneşti – A.S. Partizanul Vlădeşti: 3-2 (3-1)
A.S. Inter Aninoasa – A.C.S. Fotbal Club Corbi: 4-2 (2-1)
Clasament:
1.A.S. Petrolul Hârtieşti: 10 puncte
2.A.S. Inter Aninoasa: 9 puncte
3.C.S. Domneşti: 9 puncte
4.A.S. Partizanul Vlădeşti: 9 puncte
5.A.S. Contabilitate Stoeneşti: 9 puncte
6.A.C.S. Fotbal Club Corbi: 6 puncte
7.A.C.S. Bălileşti: 5 puncte
8.A.S. Cimentul Valea Mare Pravăţ: 1 punct

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!