18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Consilierii USR răspund solicitărilor primite de la câmpulungeni

Consilierii locali USR continuă să arate că noua administraţie locală lucrează în favoarea câmpulungenilor. Chiar dacă lucrurile se mişcă cu paşi mici, aceştia sunt siguri şi se îndreaptă într-o direcţie care să schimbe în bine faţa municipiului.
Cel mai activ ales local este Iulian Zanvetor, care, deşi proaspăt component al Legislativului câmpulungean, îşi face cunoscută implicarea în problemele localnicilor. Poate mai sunt şi alţii, dar şi-o ţin la secret. Acţiunile lui Iulian Zanvetor sunt mărunte, dar aduc satisfacţie câmpulungenilor care au încercat să-şi rezolve anumite probleme şi s-au izbit de refuzul sau au fost amânaţi de foşti edili sau aleşi locali. Recent, alesul local a intervenit pe lângă conducerea ADP, care a schimbat trei bănci, pe care se odihneau şi socializau pensionarii unui bloc din cartierul Flămânda. „Fostele” aveau cel puţin 50 de ani, iar timpul îşi pusese amprenta, făcându-le mai puţin sigure pentru ocupanţi.
O simplă bordură, de fapt, o „capodoperă” a lucrătorilor de la echipa de întreţinere de drumuri a ADP, a fost şi ea remediată. Lucrarea de mântuială pe care au făcut-o într-o parcare din Vişoi a fost îndreptată de aceiaşi muncitori, care au arătat că, dacă se vrea, se poate face treabă şi cu conştiinciozitate.
Preşedintele Comisiei de Cultură s-a întâlnit cu directorul Casei de Cultură
Zilele trecute, Andreea Ionescu, consilier local USR, în calitate de preşedinte al Comisiei nr. 4, a avut o întâlnire cu Liviu Iana, directorul interimar al Casei de Cultură „Tudor Mușatescu”. Au discutat despre neajunsurile acestei instituţii, despre evenimente şi cursuri, despre cum instituţia subordonată Consiliului Local se poate adresa mai uşor cetăţenilor. „Am făcut un plan, am împărţit sarcinile şi, într-o lună, ne vom revedea pentru reactualizare. Primul pas este identificarea şi pregătirea unui spaţiu potrivit nevoilor şi cerinţelor locuitorilor municipiului nostru. Două dintre sugestiile mele au fost: organizarea de seri de film în aer liber şi schimb de cărţi, organizat simultan în toate parcurile din oraş. Sperăm, cu muncă, dedicare şi iubire pentru cultură, să revigorăm şi să diversificăm activităţile culturale.”, a transmis Andreea Ionescu după întâlnirea cu Liviu Iana.
În afară de Andreea Ionescu, care este preşedinte, din Comisia nr. 4, pentru Activităţi Ştiinţifice, Învăţământ, Cultură, Protecţie Socială, Sportive şi de Agrement, mai fac parte Silviu Ciobănică (secretar); Octavian Dumitraşcu, Ciprian Neculăescu şi Ionel State (membri). Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!