1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Campania de curăţenie a USR PLUS a continuat în cartierul Grui

Campania de ecologizare „Arată că îţi pasă”, iniţiată de USR Câmpulung, a continuat în cartierul Grui. Sâmbătă, 29 mai, consilierii local USR, primarul Elena Lasconi, membrii de partid şi voluntari au făcut curăţenie în Grui, începând cu Parcul „Prichindel” şi au continuat cu alte spaţii publice din cartier. Resturile aruncare la întâmplare au fost colectate selectiv, cantitatea de gunoi adunată fiind mult mai mică faţă de ce s-a strâns în Vişoi, în concluzie, Gruiului este un cartier curat.
„Am continuat acţiunea de ecologizare în cartierul Grui. Sunt mândră de colegii mei! Sper ca încet, încet să se alăture şi alţi câmpulungeni. Nu se înghesuie prea mulţi la curăţenie, dar când o să înţeleagă că oraşul este al nostru, al tuturor şi că trebuie să îi acordăm la fel de multă atenţie şi grijă ca şi casei în care locuim, se va schimba atitudinea.”, ne-a spus primarul Elena Lasconi.
Partidul a suportat contravaloarea sacilor menajeri, a mănuşilor, a transportului gunoiului, inclusiv a preţului la cântar, atunci când a fost predat la staţia de transfer.
„Am avut o acţiune de ecologizare alături de colegii de la USR PLUS în cartierul Grui. Am început din parcul Prichindel şi ne-am împrăştiat pe străzile cartierului cu saci coloraţi în care am colectat gunoiul selectiv. Fără excepţie, colegii au remarcat Gruiul ca fiind un cartier foarte curat, prin comparaţie cu celelalte. Sunt mândră de faptul că prezenţa mea permanentă pe străzile cartierului şi zecile de sesizări la ADP şi Poliţia Locală au dat roade. Avem încă multe de îmbunătăţit, mai multe coşuri de gunoi de montat, mai multe avertismente pentru cojile de seminţe, câteva reparaţii, însă… începutul este promiţător.”, a continuat consilierul local, Andreea Ionescu.
Tot la finele săptămânii trecute, câţiva membrii USR, Silviu Ciobănică, Alexandru Hagi, Andreea Ionescu, Mădălin Mocanu şi Robert Muşetoiu, au construit o rampă pentru accesul în scara blocului a unui copil cu dizabilităţi, care, în vârstă de 17 ani a devenit prea greu pentru braţele mamei sale. Unii au contribuit cu materialele de construcţie şi alţii cu forţa de muncă pentru a-l ajuta pe adolescentul cu probleme. I.F.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!