21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

De luni se opreşte circulaţia auto pe bulevard. Va fi schimbată reţeaua de alimentare cu apă

De luni debutează lucrările la Bulevardul Pardon, pe partea de infrastructură. Adică se va începe cu introducerea conductei de apă şi, dacă tot se sapă, se va face şi un locaş în care vor fi îngropate cablurile, care acum sunt susţinute de stâlpi. Primarul Elena Lasconi a semnat ordinul de începere a lucrărilor la Bulevardul Pardon, astfel, de luni, 24 mai, circulaţia rutieră pe străzile Negru Vodă şi Republicii, de la Biserica „Sfântul Nicolae” şi până la Bărăţie, va fi închisă între orele 7.00 şi 17.00. În schimb, circulaţia pietonală va fi permisă pe acest sector. Conducta de apă va fi îngropată undeva sub carosabil, lângă bordura trotuarului.
Pentru a fluidiza circulaţia rutieră şi a asigura şi locuri de parcare, se va reveni la sensurile unice pe străzile paralele cu centrul, pe Constantin Brâncoveanu (de urcare) şi Lascăr Catargiu şi Matei Basarab (coborâre).

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!