17.9 C
Campulung Muscel
June 15, 2021

Consilierul Iulian Zanvetor şi-a luat munca în serios

Nou intrat în Consiliul Local, Iulian Zanvetor este unul dintre cei mai activi aleşi locali, din punct de vedere al rezolvării situaţiilor semnalate de câmpulungeni, inclusiv pe cele postate în mediul virtual. Că a fost vorba despre reamenajarea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă din cartierul Flămânda, cosirea ierbii dintr-un părculeţ sau doar amplasare unei simple bănci de odihnă, consilierul local USR PLUS a semnalat mai departe, administraţiei locale, doleanţele localnicilor.
La începutul lunii mai, a fost „acostat” de câţiva pensionari din zona centrală a oraşului, care locuiesc în blocurile din jurul Clubului ARO, care i-au atras atenţia că, după ce a fost asfaltat trotuarul, a dispărut vechea bancă pe care se mai odihneau câteodată, aflată la umbra unor brazi din stânga intrării în Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”. Dorinţa lor era să li se aducă banca pe care stăteau.
„Nu cunosc motivul dispariţiei vechii bănci, în timpul vechii administraţii, dar, la fel cum am procedat în cazul băncilor dispărute din cartierul Flămânda, înnoite şi aduse înapoi, am apelat la bunăvoinţa ADP, prin intermediul directorului Bogdan Pătru, care a răspuns prompt acestei solicitări. Astfel, stimaţi pensionari din zona clubului ARO, şi nu numai, aveţi o bancă nouă, care vă aşteaptă!”, a anunţat pe Facebook Iulian Zanvetor, care a atras atenţia celor care o vor folosi că în imediata apropiere se află şi coşuri de gunoi şi îi îndeamnă să îl folosească.
La sfârşitul săptămânii trecute, pe un grup de Facebook, Magdalena Isbăsoiu a prezentat starea deplorabilă a părculeţului de la piciorul podului spre zona Turn. „Nu ştiu cine trebuie să tundă iarba sau cine se ocupă cu cosmetizarea spaţiilor verzi, dar dacă n-are cine, apropo de crearea de locuri de muncă. Trec în fiecare zi pe lângă acest spaţiu verde de lângă podul Turn. Ultima dată a fost tunsă iarba aici în campania electorală din septembrie 2020.”, a scris câmpulungeanca, implicată periodic în acţiuni de ecologizare a zonei. Dar nesimţirea unora nu are limite şi veşnic îşi aruncă mizeriile la întâmplare. Televizoare, covoare, fotolii sau saci cu resturi alcătuiesc ditamai mormanul de gunoaie sub podul de la jandarmi. Trecând peste ce este sub pod, unde ar fi ideal să se pună o cameră de luat vederi, iar fotografiile „poluatorilor” surprinşi că-şi abandonează resturile acolo să fie făcute publice, inclusiv copiile proceselor verbale de sancţionare, revenim la părculeţul de lângă, unde e un rond cu panseluţe proaspete, care, săptămâna trecută, aproape că nu se mai vedea de iarba crescută în jur. Se pare că, după postarea Magdalenei Isbăşoiu şi „intervenţia” consilierului Iulian Zanvetor, vegetaţia a fost tunsă corespunzător. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!