20/04/2024

Spitalul Municipal mai angajează 10 asistenţi, un brancardier şi trei muncitori

Spitalul Municipal Câmpulung a anunţat că organizează concursuri pentru ocuparea a 14 posturi vacante, cu angajare pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre 10 asistenţi medicali (şapte pentru secţiile şi compartimentele Spitalului şi trei pentru cabinetele din Policlinică), un brancardier şi trei muncitori (zugrav, electrician şi instalator).

Ieri, 6 mai, s-a încheiat perioada de înscriere pentru două posturi de asistent medical generalist, la Secţia ATI şi Chirurgie Generală, cu şase luni vechime pe un post similar, şi două posturi de muncitor calificat I, cu nouă ani vechime, unul în meseria de zugrav şi celălalt de electrician.

Pentru cei care vor să participe la concursul organizat pentru locul de brancardier, cu şcoală generală, fără vechime, la Compartimentul Primiri Urgenţe, şi cel de muncitor calificat I, cu nouă ani vechime ca instalator, astăzi este ultima zi în care se mai primesc documentele de înscriere.

Restul de opt posturi de asistent medical generalist principal în cadrul Secţiei Boli Infecţioase, Compartimentului Neurologie, Secţiei Cardiologie, Compartimentului Psihiatrie şi Ortopedie, Ambulatoriului de Specialitate la Cabinetele de Pediatrie, Boli de Nutriţie şi Diabet şi Obstetrică Ginecologie, cu cel puţin cinci ani vechime ca asistent medical generalist, au termen limită pentru înscriere luni, 10 mai. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!