18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Navete cu bere, înşirate pe DN 73

Un incident rutier soldat cu importante pagube materiale a avut loc vineri seara, pe DN 73, în comuna Dâmbovicioara. Un autotren care transporta bere, venind de la Braşov, a rămas blocat într-o curbă „ac de păr”, în zona fabricii Apa Craiului, după ce chingile de pe una dintre lateralele remorcii s-au rupt, iar încărcătura a ajuns pe carosabil.

Două dintre anvelopele de la remorcă au fost distruse după ce au trecut peste sticlele sparte, iar tirul nu s-a mai putut deplasa, blocând circulaţia. Traficul a fost reluat după ce pompierii din cadrul Detaşamentului Câmpulung au înlăturat de pe carosabil sticlele sparte sau pline cu bere şi navetele din plastic care s-au împrăştiat pe o suprafaţă destul de mare. Tirul a rămas pe loc până a doua zi, când şoferul a putut să schimbe anvelopele distruse.  N.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!