0.7 C
Campulung Muscel
03/12/2022

Mai mulţi preoţi şi credincioşi din Muscel au donat sânge

Având în vedere contextul actual, al pandemiei de coronavirus, este foarte important ca activitatea de donare de sânge să continue. În spitalele din România se află mii de bolnavi pentru care transfuzia de sânge poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Acţiunea de recoltare este extrem de importantă, în contextul în care, în sistemul sanitar românesc este o nevoie acută de sânge. Un român are nevoie de sânge la fiecare trei secunde, dar doar 2% donează!

Mai mulţi preoţi şi credincioşi din Protoieria Câmpulung Muscel au participat la o activitate de donare de sânge, care s-a desfăşurat la mijlocul acestei săptămâni la Centrul de Transfuzii din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalul Municipal.

Activitatea organizată de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului se înscrie în campania „Donează sânge, salvează o viaţă!”, derulată de Patriarhia Română şi intensificată în contextul medical şi epidemiologic actual, atât de dificil, prin care trece societatea românească. I.F.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!