20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Dosarului insului care şi-a înjunghiat mortal amicul a ajuns în instanţă

Tânărul din Vlădeşti, care şi-a înjunghiat mortal un amic, a fost trimis în judecată pentru omor. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Argeş, mama tânărului mort fiind parte civilă în procesul pentru care n-a fost stabilit un prim termen de judecată.

Florin Emanuel Modan, de 19 de ani, din comuna Aninoasa, şi-a ucis amicul, de 29 de ani, din Vlădeşti, după ce l-a înjunghiat în zona gâtului. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2020, în urma unui conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului de alcool. Din păcate, echipajul medical sosit la faţa locului, la Vlădeşti, n-a putut împiedica tragicul deznodământ, constatând decesul victimei.

Florin Emanuel Modan a fost depistat de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei, fiind reţinut 24 de ore, iar când această ordonanţă a expirat, pe 26 decembrie 2020, Tribunalul Argeş a dispus arestarea lui preventivă, măsură sub care se află şi în prezent. 

Pe 3 martie 2021, în Camera Preliminară a Tribunalului Argeş s-a admis rechizitoriul Parchetului şi s-a dispus trimiterea în judecată a lui Florin Emanuel Modan, pentru omor, Maria Miulescu, mama bărbatului mort, fiind parte civilă în cauză. 

Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!