4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Firma din Alba Iulia care a organizat târgul din Piaţa Primăriei a plătit 10.250 de lei

Odată cu primarul Liviu Ţâroiu a picat din graţiile Primăriei şi  Palmyra Events, firma din Târgovişte, care ne-a organizat Zilele Câmpulungului în mandatul 2016-2020. Şi nu numai, căci şi târgurile de pe Bulevardul „Pardon”, ţinute cu ocazie şi fără ocazie, tot de Palmyra erau găzduite, care n-avea concurenţă cât a condus social-democratul. S-a schimbat primarul, s-a schimbat şi „patronul” târgurilor municipale, transferate de pe bulevard în Piaţa Primăriei. 

În urma solicitării de informaţii transmise de redacţia noastră Primăriei, ni s-a comunicat că o firmă din Alba Iulia, SC Expo Unic Events SRL, a primit un aviz de amplasament pentru ocuparea temporară a domeniului public, în vederea „organizării expoziţiei cu vânzare de Mărţişor”, în perioada 26 februarie – 8 martie. Potrivit răspunsului autorităţilor locale, „în funcţie de cererea expozanţilor, suprafaţa ocupată diferă de la o zi la alta, astfel: 185 mp x 4 zile; 54 mp x 2 zile; 159 mp x 7 zile; 15 mp x 6 zile.”

Preţul achitat de organizatorul din Alba Iulia a fost de 10.250 de lei, în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 83/30.07.2020. Potrivit normei locale precizate, taxa pentru utilizarea temporară a locurilor publice este de 5 lei/mp/zi. M.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!