11.2 C
Campulung Muscel
September 26, 2021

Prepeliţă, Malele şi Greab, întâlnire cu suporterii, sesiune foto şi de autografe

După evoluţia foarte bună din returul actualei ediţii de campionat, încununată cu egalul de vineri seara, din deplasarea de la Craiova, antrenorul secund Andrei Prepeliţă şi jucătorii Cephas Malele şi Alexandru Greab au participat la o sesiune foto şi de autografe la Fan Shop FC Argeş.

Cei trei au fost aşteptaţi în faţa magazinului, cu nerăbdare şi bucurie, de o mulţime de suporteri, care i-au aplaudat şi le-au scandat numele, precum sloganurile cunoscute ale alb-violeţilor. „Suporterii, deși entuzismați după o lungă perioadă de restricții, au dat dovadă de înțelegere, evenimentul desfășurându-se după toate normele impuse de Covid-19. Copiii au fost cei mai entuziasmați și i-au cerut lui Malele să nu plece de la FC Argeș, au privit în sus către înaltul nostru portar cu admirație și s-au îmbrățișat cu emoție cu Andrei Prepeliță, care a fost însoțit de fetița sa, Natalia. Astfel de evenimente vor continua, pentru că fanii FC Argeș merită toată atenția noastră. Le mulțumim pentru participare, mulțumim echipei pentru devotament și forțelor de ordine care cu decență au asigurat buna desfășurare a lucrurilor. Hai, vulturii!”, se arată pe pagina de Facebook Fan Shop FC Argeş.

Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!