10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Consilierul local Dorin Mirea a cumpărat Băile Bughea

Consilierul local Dorin Mirea a cumpărat Băile Bughea, clădirea şi terenul fiind scoase la vânzare acum mai mulţi zeci de ani de către firma Muscelul SA, care le are în proprietate din 1994. Faptul că s-a găsit un cumpărător, care va investi în zonă, este un lucru extraordinar, urmând astfel să fie îmbinat turismul cu sănătatea, iar comuna să fie mai atractivă pentru amatorii de mişcare în aer liber. 

 

Conform site-ului imobiliar, Complexul Turistic Balneoclimateric Bughea de Sus dispune de 32 de camere cu 2 şi 3 locuri şi 7 izvoare cu licenţă (ape minerale sulfuroase, clorurate, unele iodurate, sodice, hipotone), cu ajutorul cărora se tratează diferite afecţiuni gastrice, biliare, respiratorii, forme de tuberculoză neevolutivă şi emfizem pulmonar, afecţiuni reumatice (reumatismul Soklski Boullard, artrită infecţioasă secundară, poliartrită cronică evolutivă şi spondilită, artroză, reumatismul extraarticular), afecţiuni ginecologice (infecţii genital cronice, sterilitate, amenoree), etc.

Blocul hotelier are patru nivele, cu spaţii tehnice la subsol, restaurant, terasă şi bar de zi, iar proprietatea se întinde pe 9.500 metri pătraţi. Complexul este situat la o altitudine de 590 metri, la poalele Munţilor Iezer şi la cinci kilometri de Câmpulung. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!