20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Ceai la plic pentru cârnaţi

Ceai la plic pentru cârnaţi

Nea Ion dintr-un sat al zonei Muscel a ieşit la oraş, preocupat de unele cumpărături pentru prepararea cărnii porcului. Trimis de nevastă fără nicio notiţă care să-i amintească ce are de luat, omul a început să intre, din magazin în magazin. Ajuns într-un supermarket cu toate cele, cu rafturile doldora de plicuri cu diverse prafuri şi mirodenii, bărbatul a început să privească cu atenţie fiecare produs pentru a descoperi ce conţine. S-a hotărât şi a cumpărat  câte un plic din fiecare. Acasă, consoarta a început să-l bombăne nu numai pentru întârziere, ci şi pentru banii cheltuiţi. Plicurile omului cu mirodenii pentru cârnaţi erau pliculeţe de ceai, zahăr vanilat, totuşi, printre ele se afla şi un singur plic de piper. Supărat a început să-i strige femeii că el nu s-a uitat la ceea ce scria pe plicuri, ci doar ce este desenat pe ele, iar crăcuţele după ambalaj arătau ca cele care cresc în grădină!

Flori pentru şefa

Sărbătorile de iarnă şi sfârşitul de an sunt bune prilejuri de a face mici cadouri celor dragi, dar şi celor de care ai nevoie. Într-o bună zi, într-o florărie a intrat un domn bine, pus la patru ace, care dorea un buchet frumos de flori. În magazin se mai afla o doamnă pentru acelaşi lucru, ca şi dumnealui. Domnul, după un moment de gândire, s-a uitat la respectiva doamnă şi, apropiindu-se de ea, a întrebat-o ce flori îi plac. Oarecum speriată, aceasta i-a răspuns că sunt frumoşi trandafirii. Întrebată fiind şi ce culoare, a răspuns că cei galbeni. În cele din urmă, s-a hotărât asupra unui buchet format din patru trandafiri galbeni şi unul roşu. A plătit, iar înainte de a pleca şi-a cerut scuze faţă de doamna care i-a fost sfătuitor spunându-i că seamănă cu şefa dumnealui căreia trebuia să-i ia ceva frumos, dar nu avea inspiraţie. Că, în cazul în care lua pentru nevastă ar fi fost bune oricare, chiar şi din plastic.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!