8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Simona Bucura Oprescu: „Obligaţia noastră este să punem stop dezastrului produs de PNL, prin votul de duminică!”

Stoparea pandemiei de coronavirus şi ieşirea din criza economică sunt posibile! PSD este singurul partid care are un plan coerent şi realist în acest sens, declară Simona Bucura Oprescu, candidat PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor.

„PSD este singurul partid care are un plan coerent şi realist atât pentru a opri pandemia, cât şi pentru a ieşi din criza economică!

Românii văd, simt şi înţeleg dezastrul produs de PNL în acest an de guvernare. Numărul tot mai mare de îmbolnăviri, aproape 11.000 de decese, măsurile haotice dictate doar de interesul politic – toate acestea au arătat ţării câtă incompetenţă poate produce guvernul Orban! Nimeni nu mai crede în promisiunile disperate ale lui Iohannis şi ale lui Orban! Argeşenii ne-au transmis că PNL va primi ceea ce merită la vot din partea lor.

Sunt convinsă că PSD va câştiga alegerile parlamentare! În ultimul an, am reconstruit partidul din temelii. Am adus alături de noi cei mai apreciaţi profesionişti, în special pe domeniul sănătăţii publice. Sunt parte a echipei noastre domnul doctor Remus Mihalcea, manager al Spitalului Clinic Colentina din Bucureşti, doamna doctor Cristina Stocheci, domnul doctor Viorel Enache. PSD a aplicat criteriile de integritate. Suntem singurul partid care nu avem pe liste nici măcar persoane trimise în judecată. PNL are listele pline de persoane condamnate deja.

♦Guvernul liberal a adus cea mai mare scădere economică din Europa, de 6%;

♦Guvernul liberal este singurul din Europa care a închis şcolile;

♦Guvernul liberal a generat peste 100.000 de şomeri numai pentru hoteluri, restaurante şi cafenele şi pierderi de 3 miliarde de euro doar pentru această industrie;

♦Guvernul liberal a refuzat aplicarea legii privind creşterea cu 40% a pensiilor;

♦Guvernul liberal distruge companiile cu capital românesc;

♦Guvernul liberal a refuzat dublarea alocaţiilor pentru copii;

♦Guvernul liberal a împrumutat România cu 1.000 de euro pe secundă.

♦Pentru români, Guvernul PNL este mai periculos decât coronavirusul!

 

Obligaţia noastră este sa punem stop dezastrului produs de PNL, prin votul de duminică! Pentru a-i opri pe liberali, trebuie să mergem pe 6 decembrie la vot! Modul cum votăm influenţează direct modul cum trăim, iar de fiecare dată când PSD a fost la putere românii au trăit mai bine.

Vă rog, dragi argeşeni, pe 6 decembrie, de Sfântul Ierarh Nicolae, să mergem la vot şi să votăm candidaţii PSD pentru Parlamentul României, poziţia 6 pe buletinul de vot – garanţia schimbării în bine a legislaţiei româneşti pentru siguranţa unui trai mai bun!”, transmite Simona Bucura Oprescu.

 

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD – Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!