18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Reţinut după ce a violat o copilă de 10 ani

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de oamenii legii, fiind cercetaţi penal pentru infracţiunea de viol. Amândoi sunt din Mioveni şi au fost reţinuţi pentru această infracţiune comisă asupra unor persoane diferite, în ani diferiţi.

Unul dintre bărbaţi are 33 de ani, iar pe 21 noiembrie ar fi ameninţat o tânără de 23 de ani, obligându-o să întreţină raporturi sexuale, împotriva voinţei ei.

Celălalt, are 44 de ani şi, din cercetări a reieşit că, în luna noiembrie 2017, profitând de faptul că a rămas singur acasă la familia la care lucra, ar fi violat o minoră de 10 ani. Constantin Geambaşu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar când această ordonanţă a expirat a fost prezentat instanţei cu propunerea arestării preventive. „Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol, şi au reţinut un bărbat de 44 de ani, din Mioveni.

Din cercetări a reieşit că, în luna noiembrie 2017, cel în cauză ar fi violat o minoră de 10 ani. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de arestare preventivă.”, ne-a transmis Biroul de Presă al IPJ Argeş.

Joi, pe 26 noiembrie, Constantin Geambaşu a ajuns în faţa magistraţilor Judecătoriei Câmpulung, care au dispus, la cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, arestarea lui preventivă pentru următoarele 30 de zile, din 26 noiembrie până în 25 decembrie 2020, inclusiv. S-a întâmplat lucrul acesta chiar dacă inculpatul, prin avocatul desemnat din oficiu, a cerut arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Hotărârea instanţei a fost atacată de Constantin Geambaşu, apelul urmând să fie judecat de instanţa superioară. Adrian Tănase

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!