27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Bogdan Minciunescu: „În Parlament voi avea ca preocupare prioritară dezvoltarea activităţilor de cercetare şi inovare”

Bogdan Minciunescu, candidat PSD pentru Camera Deputaţilor, este inginer la Uzina Dacia din Mioveni. Afirmă că are ca principal obiectiv bunăstarea cetăţenilor din judeţul nostru, iar una dintre sursele de bunăstare o constituie dezvoltarea domeniului cercetării şi inovării.

„În domeniul economic îmi voi folosi pregătirea profesională şi experienţa de 14 ani acumulată ca angajat la cel mai mare contribuitor la bugetul naţional pentru identificarea soluţiilor concrete care vor face din judeţul nostru un mediu atractiv pentru investitori. Voi contribui la modificarea legilor, astfel încât investitorii din mediul privat să aibă mai uşor acces la programe de finanţare interne şi externe. Îmi doresc să contribui la găsirea celor mai bune legi pentru sprijinirea serviciilor IT şi reţinerea talentelor din domeniile IT prin implementarea celor mai bune facilitaţi fiscale.

Voi avea ca preocupare prioritară dezvoltarea activităţilor de cercetare şi inovare. Voi avea o preocupare deosebită şi pentru identificarea de soluţii pentru utilizarea deşeurilor în producerea de energie şi căldură şi reducerea emisiilor de CO2. Iar în domeniul educaţiei voi lucra pentru identificarea soluţiilor ca toate şcolile din judeţ să fie dotate cu aparatură de ultimă generaţie, atât de necesară noilor provocări impuse de şcoala online şi mă voi implica în consolidarea rolului liceelor tehnologice, prin învăţământul dual, în furnizarea de forţă de muncă înalt calificată în domeniul tehnic prin identificarea unor noi profesii pentru care acestea pot oferi pregătire în colaborare cu firmele din domeniul industrial care îşi desfăşoară activitatea în judeţ. Motto-ul meu este şi va fi „Un Argeş puternic industrializat, performant, inovator”.”, declară Bogdan Minciunescu.

Realizat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL la comanda PSD – Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!