3.5 C
Campulung Muscel
04/02/2023

Deputatul Simona Bucura Oprescu a prezentat, cu fostul ministru Petre Daia, programul PSD pentru Agricultură

Azi, la Câmpulung, deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a venit, la conferinţa de presă săptămânală, însoţită de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daia, pentru lansarea programului de Guvernare pentru Agricultură al PSD. Alături le-au mai fost dr. Remus Mihalcea, directorul Spitalului Colentina, Bogdan Minciunescu, unul dintre cei mai buni experţi în domeniul ingineriei digitale de la Grupul Dacia Renault, şi Bogdan Oancea, fostul viceprimar al comunei Bughea de Jos, toţi candidaţi pe lista PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor. Aflat pe o poziţie eligibilă, Remus Mihalcea se va ocupa de zona de Nord a judeţului, de Muscel, în viitorul mandat.

„Alături de medici şi medicamente, agricultorii şi hrana asigură scutul apărării noastre împotriva duşmanilor nevăzuţi. Nici boala şi foamea nu se văd, dar se simt. Din nefericire, simţim boala astăzi şi o simţim cu toţii. Ne dăm seama de gravitatea ei, Doamne fereşte să nu ne întâlnim şi cu foamete! De aceea, pentru Partidul Social Democrat, agricultura este un domeniu la care s-au concentrat cei care au gândit şi gândesc domeniul, pentru a asigura, pe de o parte, obiective importante care izvorăsc din necesitatea zilnică şi de perspectivă şi, pe de altă parte, asigurarea de sume pentru acest domeniu foarte important şi necesar ţării.”, a transmis ministrul Petre Daia.

Înainte de a ajunge la Câmpulung, staff-ul PSD s-a oprit la producătorul local din Schitu Goleşti, Cristinel Edu, care a fost beneficiarul unei măsuri de ajutor pe când Petre Daia era ministrul Agriculturii. „S-a oprit subvenţionarea tomatelor, ciclul doi, iar acum, în piaţă, nu mai aveam produse româneşti. Cu o mică excepţie, legată de activitatea unui mic fermier, care astăzi mi-a arătat munca lui, pe o suprafaţă importantă, un om tânăr, cu pregătire superioară în familie, cu o soţie care a terminat o facultate şi care s-a dedicat prin dorinţa familiei şi prin câştigul posibil de a-l obţine prin cultivarea terenului, activităţii din agricultură. Liliana, soţia lui Cristinel Edu, acoperită total, cu haine suplimentare, de după o tarabă din piaţă, mi-a spus că i-a ajutat foarte mult cei 3.000 de euro, pentru că au putut să se capitalizeze.”, a exemplificat fostul ministru una dintre măsurile PSD, menite să vină în sprijinul micilor agricultori.

♦Candidat la Camera Deputaţilor, dr. Remus Mihalcea: „Eu sunt alături de oamenii din Câmpulung, voi face tot ce îmi stă în putere pentru a aduce servicii de sănătate de calitate şi toată lumea poate conta pe mine la orice oră din zi şi din noapte în ceea ce priveşte serviciile medicale”

La întâlnirea de azi a deputatului Simona Bucura Oprescu cu muscelenii, aceasta l-a prezentat pe colegul care întăreşte echipa pe zona de Nord a judeţului Argeş, doctorul Remus Mihalcea. Venind de pe o poziţie eligibilă a listei de candidaţi a PSD, va face parte din echipa care va avea ca responsabilitate partea de Nord a judeţului Argeş. „Remus Mihalcea, care este medic ORL, cu o reputaţie excelentă, a profesat la Curtea de Argeş şi la Spitalul Judeţean Argeş. În acest moment, este manager al Spitalului Colentina din Bucureşti, unul dintre cele mai mari spitale din România.”, l-a descris Simona Bucura Oprescu pe colegul de partid, care a ţinut să amintească că, în perioada următoare, va fi constant la Câmpulung şi în Muscel.

„Sunt medic specialist ORL, sunt argeşean la origini, aici am absolvit liceul, am plecat pentru facultate, iar în 2015, la terminarea rezidenţiatului m-am întors la Spitalul Judeţean Piteşti ca medic specialist ORL, am activat, în acelaşi timp, şi la Curtea de Argeş şi la Spitalul de Pediatrie, pentru a suplini lipsa cadrelor medicale. De anul trecut, din martie 2019, sunt manager al Spitalului Clinic Colentina din Bucureşti, spital suport COVID. Am făcut tot posibilul pentru a ajuta argeşenii în această perioadă, am ajutat foarte mulţi oameni din Câmpulung, cadre medicale, pentru a se trata acolo. Sper ca, în noul mandat, să ridicăm nivelul serviciilor medicale din Argeş, unde ducem lipsă de infrastructură. Aveţi aici o mare problemă cu acest spital COVID, închis în totalitate pentru restul pacienţilor, care deserveşte undeva la 150-200 mii de oameni, este o măsură cam aspră pentru locutorii zonei. Eu, în toate intervenţiile mele, am propus o altă viziune, o altă abordare a lucrurilor în acest moment cu spitale mixte. Discut acest aspect, întrucât e subiectul fierbinte din aceste vremuri pe care le trăim. Eu sunt alături de oamenii din Câmpulung, voi face tot ce îmi stă în putere pentru a aduce servicii de sănătate de calitate şi, nu în ultimul rând, toată lumea poate conta pe mine, la orice oră din zi şi din noapte, în ceea ce priveşte serviciile medicale.”, s-a prezentat doctorul Remus Mihalcea, pe locul patru pe lista PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!