10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Prefectul Emanuel Soare s-a întâlnit cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc din județ

Luni, 16 noiembrie, prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a avut o întâlnire cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc din județ. Întâlnirea a fost prilejuită de protestul spontan pe care angajații și proprietarii sălilor de jocuri de noroc l-au desfășurat în fața clădirii Instituției Prefectului.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții industriei jocurilor de noroc au expus, pe lângă nemulțumirile referitoare la închiderea pentru 14 zile a sălilor de jocuri, o serie de alte dificultăți pe care aceștia le întâmpină în această perioadă, dificultăți specifice acestui domeniu.

Prefectul le-a explicat faptul că această măsură nu este una luată la nivel de județ, ci se regăsește în HG nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, dar că se așteaptă ca aceasta să fie una temporară și, împreună cu celelalte măsuri impuse la nivelul județului Argeș, să își producă efectul, iar după scurgerea celor 14 zile, să se reia activitatea în mod normal.

Totodată, prefectul le-a comunicat acestora care sunt măsurile compensatorii de care pot beneficia pe durata celor 2 săptămâni de suspendare a activității, angajându-se, în același timp, ca prin intermediul Instituției Prefectului, să comunice la nivel central impactul economic și dificultățile cu care această industrie se confruntă în acest moment, pentru identificarea de noi măsuri.

  

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!