18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Îndrăgostiţii în bucătărie

A fost odată o pereche de tineri, proaspăt căsătoriţi, nu de mult timp,la casa lor. Foarte tineri, cei doi sunt ajutaţi de părinţi, chiar şi, în treburile din gospodărie. La un sfârşit de săptămână, singuri singurei, au dorit să-şi prepare „cu propriile forţe” cina. Şi-au cumpărat toate cele, au pregătit totul şi s-au apucat de treabă. Meniul era: chifteluţe cu piure de cartofi. Amândoi în bucătărie, la un moment dat, tânărul domn a luat castronul în care era carnea tocată şi i l-a înmânat soţiei pentru a se apuca de prăjit chiftelele. Din vorbă în vorbă, glumind şi râzând, atunci când el i-a dat iubitei castronul, s-a făcut că îl scapă din mână. Ajuns în mâinile ei, castronul şi-a luat „zborul” către el, acest lucru întâmplându-se după ce bărbatul a fost anunţat să-l prindă. În timpul „zborului” carnea a „sărit” din castron şi s-a împrăştiat prin toată bucătăria, iar castronul a ajuns gol în mâinile lui. După o porţie bună de râs, cei doi s-au îmbrăcat şi au plecat să-şi ia masa de seară la părinţi.

Domnişoara şi oglinda

A fost odată şi tot aşa şi este o familie foarte fericită, cu doi copii, un băiat şi o fată. Luând „modelul” mamei, tânăra mai toată ziua se uita la televizor, fiind acaparată de telenovele, dar şi atrasă de reclame. Într-o bună zi, tot uitându-se în oglindă, a început să facă comparaţii între dantura ei şi dantura foarte sclipitoare a starurilor. Astfel încât, luând modelul din reclame: „pentru o dantură albă şi sănătoasă” şi ţinând cont de sfaturile unor cunoştinţe, domnişoara s-a închis într-o seară în baie şi… După ce a „tatonat” terenul pentru a vedea cu ce înălbitori are la îndemână i-a venit ideea genială de a se spăla pe dinţi cu nimic altceva decât cu hipoclorit de rufe. După ce a pus destul clor într-un pahar a început să înmoaie periuţa de dinţi în clor şi să-şi frece cu îndârjire dinţii. Dar nu aici s-a terminat totul. Pentru a avea efectul scontat sau poate pentru a scăpa de gustul neplăcut s-a clătit cu apă oxigenată până ce a început să simtă furnicături şi usturimi în cerul gurii.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!