16.6 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Ales consilier local la Curtea de Argeş, un tânăr a întârziat la depunerea jurământului

Aşa cum scrie presa locală, un consilier local de la Curtea de Argeş a întârziat la depunerea jurământului, scuzându-se că a avut altceva mai important de făcut.

După alegerile locale din 27 septembrie, USR PLUS s-a ales la Curtea de Argeş cu trei consilieri locali, iar unul dintre se pare că nu este pregătit pentru această nouă atribuţie pentru care a cerut voturi. Aşa cum a consemnat ziarulactualitatea.com, Bogdănel Marina, ales din partea USRL PLUS a întârziat la cel mai important moment din cariera de consilier local, depunerea jurământului de credinţă. Dar, asta nu a fost tot, cu o aroganţă greu de înţeles, şi-a justificat gestul declarând că a avut altceva mai important de făcut. Aşa cum scriu colegii de la Curtea de Argeş, înainte de alegeri, Bogdănel Marina a promis că renunţă la loc în cazul în care alianţa pe care a reprezentat-o scoate mai puţin de patru consilieri, şi, aşa cum v-am spus are trei, fiind aşteptat să se ţină de angajament.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!