20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Acord între USR PLUS şi PNL, la Câmpulung. Nicolae Zaharia, susţinut pentru funcţia de viceprimar

În această după amiază, cele două organizaţii municipale ale USR PLUS şi PNL au finalizat termenii acordului pe care au început să-l discute după alegerile locale, în vederea formării unei majorităţi la nivelul Consiliului Local Câmpulung. Deşi cu doar patru membri în Legislativul municipal, liberalii obţin funcţia de viceprimar şi ajung la conducerea municipiului. Câştigătorii alegerilor din 27 septembrie, Elena Lasconi şi colegii săi de la USR PLUS, reprezentat prin şapte aleşi la masa celor 19, au fost obligaţi să facă această concesie – viceprimar PNL – ca să poată lucra constructiv în legislatura 2020-2024. Lucru imposibil în situaţia periculoasă în care Liviu Ţâroiu ar fi fost propus şi votat ca secund al actualului primar.

Parteneriatul nou format îl susţine pe Nicolae Zaharia la funcţia de viceprimar, după cum aflăm dintr-un comunicat de presă trimis redacţiei.

„USR PLUS Câmpulung și PNL Câmpulung au încheiat un acord politic potrivit căruia cele două formațiuni politice vor colabora în perioada 2020-2024 în Consiliul Local al Municipiului Câmpulung. De asemenea, în urma discuțiilor, am convenit să-l susținem pe domnul Nicolae Zaharia pentru funcția de viceprimar.

În plus, am agreat proiectele comune de dezvoltare a orașului. Iată câteva exemple: dezvoltarea infrastructurii, digitalizarea, atragerea de investitori, rezolvarea problemei deșeurilor periculoase de pe platforma ARO, reorganizarea și eficientizarea unității de primiri urgențe a Spitalului Municipal, reabilitările secțiilor și compartimentelor spitalelor, etc.

Parteneriatul este întemeiat pe împărtășirea acelorași valori politice, morale și de profesionalism – democrația, integritatea și competența în administrația publică. Servirea intereselor cetățenilor municipiului Câmpulung va fi unicul principiu și unicul scop al actelor și acțiunilor administrației locale.”

Informarea este semnată de cei doi preşedinţi ai USR Câmpulung şi PNL Câmpulung, Elena Lasconi şi Bogdan David.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!