20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Elevele cu 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, premiate de Ministerul Educaţiei

Vineri, pe 25 septembrie, în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, într-o atmosferă emoţionantă, elevilor de nota 10 ai judeţului Argeş le-a fost recunoscută valoarea şi munca perseverentă.

„Bună dimineaţa, oameni frumoşi!”, a fost salutul cu care elevii şi părinţii au fost întâmpinaţi de către inspectorul şcolar general, Elena Liliana Murguleţ. „Este o mare bucurie să fim, la un astfel de moment, alături de cei mai merituoşi elevi ai judeţului Argeş, cei care au obţinut medii de 10 la examenele naţionale, Evaluare Naţională şi Bacalaureat. V-aţi mobilizat exemplar, devenind învingătorii de 10 ai unei perioade nu tocmai uşoare. Suntem mândri de voi, avem speranţe legate de ceea ce sunteţi, veţi deveni şi veţi realiza. Sunteţi mândria profesorilor care v-au învăţat, a părinţilor care v-au crescut, dar dincolo de aceasta, vă felicităm pentru efortul, dăruirea şi dragostea voastră de carte. Reprezentaţi valoarea învăţământului argeşean, el însuşi un învăţământ performant. Vă dorim succes în continuare pe calea cunoaşterii!”, a continuat Elena Liliana Murguleţ.

Au participat la premiere şi cei doi musceleni, Cătălina Dumitraşcu şi Cristinel Creţu, inspectori şcolari generali adjuncţi.

La nivelul Câmpulungului, trei eleve au trecut de examenele naţionale cu media 10. Teodora Trandafir, de la Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel”, a obţinut media maximă la Evaluarea Naţională; şi Bianca Bănăţeanu cu Lorena Manu, de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, la Bacalaureat.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!