18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Scrisoarea primarului Ion Banzea către concetățeni

Concetăţenii mei,

Întâi de toate, vă mulţumesc vouă, locuitorilor comunei Poienarii de Muscel, care aţi avut încredere în mine şi m-aţi susţinut în aceşti 12 ani, de când mă aflu în fruntea localităţii. Vreau să vă transmit prin acest mesaj că mi-aţi devenit foarte apropiaţi şi eu vă rămân devotat şi voi avea mereu în grija mea grijile şi nevoile dumneavoastră. Mă consider un primar ales de comunitate, din comunitate, pentru comunitate. Un primar născut şi crescut aici, un primar atent la problemele dumneavoastră. Ne cunoaştem foarte bine, ştiţi că nu am furat niciodată, nu v-am minţit, nu am făcut promisiuni fără acoperire, nu v-am cerut să votaţi pentru interese de grup sau pentru interesul meu personal. În cei 16 ani de activitate în administraţia locală, atât în calitate de primar, cât şi viceprimar, am luptat pentru dumneavoastră, am muncit pentru dumneavoastră şi am crezut alături de dumneavoastră într-un viitor mai bun al comunei noastre. Este timpul să decidem din nou, este timpul să oferim împreună o nouă şansă copiilor noştri, dar, mai ales, este timpul să demonstrăm împreună că nu suntem singuri, că nu suntem slabi, că ştim ce vrem şi că putem să alegem pentru comuna noastră şi pentru viitorul ei. Am încredere că alături de dumneavoastră şi cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea realizări concrete, vizibile, adevărate pentru comuna noastră şi viitorul nostru, al tuturor. Soluţii există pentru problemele noastre, doar că este nevoie de competenţă, curaj, cinste, profesionalism şi sensibilitate socială.

Votul este extrem de important şi tocmai de aceea, dacă îmi permiteţi, vă îndemn pe toţi să ieşiţi la vot. Fiţi alături de mine, de echipa mea, de Partidul Naţional Liberal. Vă rog să ieşiţi la vot, vă rog să votaţi cu sufletul pentru ceea ce ne dorim noi, pentru o comună frumoasă, o comună în care să ne putem bucura de ceea ce avem cu familiile noastre.

Vă mulţumesc pentru timp şi încredere! Ion Banzea

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!