21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Florin Isbăşescu, unul dintre cei mai căutaţi consultanţi pe fonduri UE, consilier al Elenei Lasconi

Se măreşte echipa de oameni străluciţi în domeniile lor de activitate. Al treilea sfătuitor care a acceptat să fie alături de Elena Lasconi şi înainte de alegerile locale, dar, mai ales, după momentul 27 septembrie, dacă oamenii şi-o doresc primar, este Florin Isbăşescu. Expertul în accesarea de programe europene a fost „creierul” unor investiţii importante, întreprinse de mediul privat la Câmpulung, fiind căutat, apreciat şi recomandat de o experienţă, putem spune, fără concurenţă în munici-piul nostru. După medicul Andrei Aron, consilier în domeniul sănătăţii, şi profesorul Adrian Săvoiu, consilier pe probleme de cultură şi turism, Florin Isbăşescu este a treia piesă cu greutate în echipa Elenei Lasconi. Domeniul fondurilor europene, care depăşeşte complet Primăria Câmpulung, din punctul de vedere al personalului şi, mai grav, al interesului, deschide orice discuţie cu candidatul Elena Lasconi. 

În toate interviurile acordate, în calitate de aspirant la Primăria Câmpulung, aceasta şi-a început mesajul transmis cetăţenilor cu fondurile europene. Fără bani atraşi, o localitate este „moartă” şi asta i se întâmplă Câmpulungului, aflat într-o stare de înapoiere dureroasă, întrucât n-a avut primari care să ceară sprijin de la Uniunea Europeană. N-a avut primari care să se înconjoare de specialişti în accesarea de programe europene cu ajutorul cărora am fi avut puse la punct drumurile, reţelele de apă, canalizarea, gazul, clădirile de patrimoniu, spitalele şi câte şi mai câte! 

Grila de personal a Primăriei Câmpulung nu conţine, din păcate, un compartiment de accesare a fondurilor nerambursabile, strategia investiţională bazându-se, în totalitate, pe cele aproape 40 de milioane de lei economiste pentru proiectul ratat „Kre-tzulescu”. Pentru Elena Lasconi, banii europeni, care nu sunt „bani otrăviţi”, ca pentru predecesorii săi, sunt şansa de a aşeza oraşul în rând cu Piteşti şi Mioveni. Va fi ghidată să pregătească cele mai bune proiecte pentru Câmpulung de Florin Isbăşescu, un consultant excepţional, cu care au lucrat foarte mulţi oameni de afaceri din zonă şi din întreaga ţară.   

Vineri, Elena Lasconi le-a dat câmpulungenilor vestea câştigării unui nou colaborator extrem de valoros. „Sunt fericită să vă anunţ că Florin Isbăşescu sau Pinghi, cum îl ştie toată lumea, va fi, când voi ajunge primar, consilier pe fonduri europene. E o mare bucurie şi onoare pentru mine. Florin este un maestru pe fonduri europene. Are rată de succes de 100%, ceea ce înseamnă că toate proiectele lui au primit finanţare europeană. Florin scrie proiecte europene pentru oameni de afaceri din toată ţara. Asta a făcut şi pentru cei din Câmpulung. Datorită lui, afaceriştii musceleni au atras zeci de milioane de euro.  Încă ceva, Florin nu este membru USR PLUS. Sincer, nici nu ştiu ce simpatii politice are. Ştiu sigur că e profesionist şi eu voi lucra doar cu profesionişti. Aceasta e singura soluţie pentru un Câmpulung al viitorului.”, este vestea împărtăşită cu bucurie de Elena Lasconi, privilegiată de un anturaj de specialişti cum n-a avut niciun primar de până acum. „E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!