21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Doi fraţi din Braşov, reţinuţi după un scandal la Rucăr

Doi tineri, unul în vârstă de 21 de ani, din oraşul Victoria, judeţul Braşov, iar celălalt de 22 de ani,, din comuna Viştea, tot din judeţul Braşov, au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, după ce în ziua de 24 august au provocat un scandal de pomină în comuna musceleană. Ei s-au ales acum cu dosar penal şi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. 

Fraţii Claudiu Nicolae C. şi Gabriel Vasile C. locuiesc, nu de mult timp, în comuna Rucăr, fără forme legale, după ce mama acestora a înfiripat o legătură de concubinaj cu un localnic. De când s-au mutat în această localitate, spun oamenii din sat, cei doi tineri, iuţi la mânie, s-au ţinut numai de rele, pe fondul consumului de alcool. Duminică seara ei au băut peste măsură, iar apoi au ieşit în stradă, au spart mai multe sticle şi s-au luat la ceartă cu trecătorii. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a încercat să-i potolească, însă, a fost lovit de cei doi fraţi. În ajutorul consăteanului lor au sărit alte persoane, care, la rândul lor şi-au luat porţia de ameninţări şi înjurături. În cele din urmă, oamenii au sunat la 112, iar scandalagiii au fost potoliţi de poliţiştii din Rucăr, care i-au şi reţinut pentru 24 de ore. „Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 23 august 2020, cei doi tineri, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Rucăr, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat fizic un bărbat, de 47 de ani, din aceeaşi localitate şi ar fi ameninţat cu acte de violenţă mai multe persoane. După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi (n.r. 25 august) să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş. Procurorul de caz a dispus, împotriva celor doi măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. A.I.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!