25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Bărbat de 79 de ani, dispărut de la domiciliu

Un bărbat în vârstă de 79 de ai, din municipiul Câmpulung, este căutat de familie şi poliţişti după ce în noaptea de 24/25 august a plecat de la domiciliul său şi nu s-a mai întors. Petre Moise s-a strecurat afară din casă fără să-l audă soţia sa şi nimeni nu ştie, deocamdată, în ciuda căutărilor, unde s-ar putea afla. Bărbatul este bolnav, având pierderi de memorie şi probleme de orientare.

Semnalmentele dispărutului sunt următoarele: înălţime de  aproximativ 1,60 m, cântăreşte 50-55 kg, ten alb, ochii căprui, părul cărunt, tuns scurt, nu are barbă, este cunoscut cu afecţiuni la piciorul drept, fără semne particulare. La momentul plecării bărbatul era îmbrăcat cu pantalon de trening de culoare albastru, cu dungi albe, tricou albastru cu dungi albe, tenişi negri. Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la telefon 0248.512.100. A.I.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!