25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Pro România – Organizaţia Câmpulung Platforma proiect pentru candidatură

1.Reabilitare centrul Câmpulungului, Piaţa Centrală (cu două-trei nivele de spaţii pentru parcare autoturisme şi degajarea/descongestionarea străzilor adiacente centrului, sufocate de lipsa parcărilor).

2.Pentru cartierele Grui şi Rotunda – Vişoi, identificarea, de comun acord cu locuitorii zonei, a unor locaţii pentru realizarea a două pieţe agroalimentare, care să ducă la scăderea presiunii pe zona centrală şi să aducă un plus de confort locuitorilor acestor zone.

3.Completarea cu utilităţi a cartierelor şi zonelor adiacente şi marginale ale Câmpulungului, inclusiv prin extinderea reţelelor de gaze pe finanţarea viitoare, 2021-2027, prin care România va avea alocate fonduri de peste 800 milioane euro. Este un proiect care duce la o singură concluzie: la sfârşitul mandatului nu va mai exista nicio stradă fără conexiune la gaze.

4.Din fondurile europene alocate învăţământului se va realiza reabi-litarea, modernizarea şi dotarea tuturor şcolilor din zonă. De asemenea, vom sprijini printr-un cadru legal dotarea atelierelor de arte şi meserii existente în unităţile de învăţământ.

5.Crearea de terenuri de sport în fiecare cartier, prin realizarea a minim o bază sportivă în aer liber.

6.Sprijinirea tuturor activităţilor de tu-rism şi agroturism specifice zonei noastre.

7.Încheierea de parteneriate public-private, pentru crearea de noi investiţii care să ducă la creşterea exponenţială a locurilor de muncă.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!