18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Reţinut de poliţişti după ce a ameninţat cu o armă airsoft mai mulţi cetăţeni

Circ în toată regula, vineri, în jurul orei 11.30, în cartierul Vişoi din Câmpulung! Poliţiştii au fost trimişi în zonă, în urma unui apel la 112, pentru a linişti un tânăr pus pe scandal, care, înarmat cu un pistol de tip airsoft, înjura şi ameninţa mai multe persoane. Individul a fost reţinut de oamenii legii, iar acum este cercetat, sub control judiciar, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor General Simonescu şi Dumitru Lazea, vizavi de staţia de taxi din zona blocurilor turn. După ce s-a dat în spectacol şi a băgat spaima în trecători, individul s-a făcut nevăzut, fiind prins însă, la scurt timp, de poliţiştii câmpulungeni ajunşi la faţa locului. În urma verificărilor, s-a ajuns la concluzia că scandalagiul este Vivian George P., în vârstă de 26 de ani, din Câmpulung, cunoscut cu probleme de comportament. În aceeaşi zi, oamenii legii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului, stabilind că arma pe care acesta ar fi avut-o asupra sa este neletală şi nesupusă autorizării. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în ziua de 15 august a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus cercetarea sa sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Potrivit unor surse din anturajul acestuia, se pare că tânărul ar avea probleme comportamentale din cauza consumului de substanţe interzise, însă informaţia nu a fost confirmată oficial. Potrivit legii, „fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniștea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”. A.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!