25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Ultimul holocaust

Au trecut trei sferturi de veac, adică 75 de ani, de la primul atac cu bomba atomică asupra orașelor japoneze: Hiroșima și Nagasaki.

Primul oraș a fost lovit mortal în ziua de 6 august 1945, chiar în ziua când Creștinătatea sărbătorea Schimbarea la Față a Domnului nostru Iisus Hristos, iar a doua lovitură catastrofală, pe 9 august 1945, asupra orașului Nagasaki, când au fost uciși zeci și sute de mii de oameni din populația pașnică a Japoniei.
Aceste atacuri au fost fără precedent în Istoria omenirii și au cutremurat și îngozit, dar și îmbolnăvit întreaga lume, de spaime și efecte distrugătoare asupra omului și a întregii naturi.
Omenirea, la cei 75 de ani împliniți de la catastrofa abătută asupra Japoniei, avea să vadă acele explozii înfricoșătoare din Liban, care au pus la pământ, într-o fracțiune de secundă, edificii, instituții și populația civilă, nevinovată de astfel de nenorociri, chiar între 6 și 9 august, parcă reamintindu-ne, și ca să nu mai greșim niciodată, ce ar însemna un război atomic ce s-ar întinde cu repeziciunea fulgerelor și trăznetelor, peste fața întregului Pământ!
N-am avea nicio scăpare! Ar fi ultimul Holocaust, de data aceasta asupra omenirii întregi! Acestea sunt arătări clare și îndemnul de a se elimina din întreaga lume, arsenalul atomic, care, în caz contrar vom fi ultimele victime, dar și ultimii supraviețuitori, martori ai catastrofei finale.
Dezarmarea generală și totală, este o poruncă a vremii, nu doar o dorință exprimată teoretic.
Să nu cântăm, doar: „Deșteaptă-te române, din somnul cel de moarte” și mai ales, acum să strigăm: „Deșteaptă-te omenire, din somnul rațiunii, care naște monștri, și vai, ultimele viețuiri în frumusețile acestei lumi văzute”.
Să iubim pe Creatorul Dumnezeu, omenirea creată de El și natura sfântă în lucrarea ei.
De orice viruși vom mai scăpa, dar de un prăpăd atomic, nu vom mai rămâne niciunul!
Să nu ne mai gândim la fuga de pe Pământ, în văzduhul altor Planete (s-a auzit că unii și-au cumpărat câte un loc pe Lună), ci să ne gospodărim în vatra noastră strămoșească. Este cel mai sigur și cel mai confortabil!
O nouă Ordine Mondială, trebuie să înceapă, negreșit, cu dezarmarea generală și totală a Omenirii!
Primul pas!
Să-l facem!
Calinic Argeșeanul

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!