20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Nicolae Zaharia: „Corectitudinea, toleranţa zero faţă de fenomenul corupţiei sunt elemente care te conduc către succes”

Funcţia publică deţinută de o persoană reprezintă o mare responsabilitate care implică, în primul rând, respectul faţă de cetăţeni şi preocuparea permanentă de a le acorda acestora drepturile care li se cuvin. Trebuie să înţelegem, o dată pentru totdeauna, că cetăţenii sunt cei care se află în centrul administraţiei, iar municipiul Câmpulung este al câmpulungenilor şi trebuie redat acestora. În al 12-lea  ceas suntem obligaţi să scoatem politicul din administraţia publică, să terminăm cu nepotismele şi promovările pe principiul incompetenţei.

Este foarte important ca Primăria să devină acel loc în care musceleanul ştie că merge într-o instituţie care îi respectă drepturile, iar funcţionarii sunt cei care au datoria de a le explica cetăţenilor ce drepturi au. Acest lucru înseamnă respect faţă de cetăţeni şi o relaţie bazată pe corectitudine între Primărie şi câmpulungeni.

În momentul în care ocupi o funcţie publică trebuie să fii un om corect, cinstit şi deschis faţă de cetăţeni. Oraşul nostru are un potenţial extraordinar, reprezentat de tradiţie, de istorie, convingere întărită de tinerii cu care am colaborat de-a lungul carierei didactice. Ca profesor, ca om care am fost alături de copiii din Câmpulung, am constatat că putem mişca lucrurile spre bine. Am reuşit  să cresc destine care AU DREPTUL să facă performanţă acasă, la Câmpulung, fără să mai plece din oraş. În calitate de director de liceu am învăţat, zi de zi, cum să fiu un manager mai bun, fiind preocupat de a deveni un model pentru TINERI, care la rândul lor să reprezinte modele de viaţă aici, în Câmpulung.

Corectitudinea este esenţială în toate proiectele pe care le desfăşoară persoana publică. Când eşti preocupat permanent de a eradica fenomenul corupţiei, apare şi încrederea din partea cetăţenilor faţă de persoanele publice. Corupţia, interesul personal, afacerile dubioase au distrus încrederea cetăţenilor în tot ceea ce înseamnă funcţie publică.

Câmpulungenii au dreptul de a fi informaţi permanent despre tot ceea ce se întâmplă în administraţia municipiului. Cetăţenii au dreptul de a fi întrebaţi, consultaţi în legătură cu proiectele desfăşurate de Primărie.

Câmpulungul este un oraş al muscelenilor şi trebuie să-l redăm acestora!

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!