20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

De la „Dinicu” şi până la Policlinică nu vor fi bannere electorale

Vineri, 31 iulie, candidaţii sau reprezentanţii partidelor politice care au candidaţi la Primăria Câmpulung au fost convocaţi de administraţia locală pentru stabilirea ordinii materialelor pe panourile de afişaj electoral.

Au răspuns chemării opt reprezentanţi, care au decis ca ordinea pe panourile de afişaj electoral să fie identică cu cea stabilită pe buletinele de vot: Elena Lasconi (URS Plus); Ionel State (PNL); Dumitru Dănuţ Şain (Partidul Oamenilor Liberi); Marius Dumitrescu (Alternativa Dreaptă); Ioan Virgil Stuparu (independent); Florin Bivol (ALDE); Marius Dobrescu (PMP); Liviu Ţâroiu (PSD).

De asemenea, cei prezenţi au mai stabilit ca în zona cuprinsă între sensul giratoriul de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” şi intersecţia străzii Negru Vodă cu Poenaru Bordea (Policlinică) să nu fie amplasate bannere. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!