3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Albeştean, trimis în judecată după ce şi-a înjunghiat tovarăşul de muncă şi pahar

Un bărbat din comuna Albeştii de Muscel a fost trimis recent în judecată pentru tentativă de omor, după ce, anul trecut, şi-a înjunghiat cu un briceag tovarăşul de muncă şi pahar. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Câmpulung, dar nu a fost stabilit un prim termen în acest proces.              

Anul trecut, în vară, Mihai Tudose şi George Sorin Radu, ambii din comuna Albeştii de Muscel, au făcut echipă într-o zi obişnuită de muncă, la ţară. În timp ce lucrau se mai şi cinsteau, din când în când, cu ţuică, iar spre seară ambii erau „şifonaţi” destul de serios de alcoolul îngurgitat peste zi. La un moment dat, cei doi s-a luat la harţă, dintr-un motiv numai de ei ştiut, iar în timpul scandalului, pentru a-i arăta cine-i jupânul, Mihai Tudose a scos un briceag şi şi-a înjunghiat tovarăşul de mai multe ori. Din fericire, rănile provocate nu i-au pus viaţa în pericol, victima primind îngrijirile medicale care se impuneau la Spitalul Municipal Câmpulung. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei care a întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor. Cercetările au fost finalizate, iar dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Câmpulung, George Sorin Radu şi Spitalul Municipal constituindu-se parte civilă. Mihai Tudose a mai fost trimis în judecată, în iulie 2015, după ce furase, împreună cu un alt tovarăş, un viţel dintr-o gospodărie din Albeşti. A scăpat ieftin, dar nu s-a lăsat de rele. A.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!