0.2 C
Campulung Muscel
03/12/2022

Elena Lasconi va fi primarul Câmpulungului, în sondajul făcut la comanda PNL

Rezultatele unui sondaj făcut la comanda PNL, în perioada 26-28 februarie, despre care nu cunoaştem cât de veridic este, vor fi anunţate în curând. Dar, până la comunicarea oficială a clasamentelor, s-au răspândit deja în oraş informaţii legate de ocupanţii podiumului, în privinţa corectitudinii cărora avem unele rezerve, informaţii care dau următoarea ierarhie la funcţia de primar:        

-Elena Lasconi: 32% (USR PLUS)

-Liviu Ţâroiu: 24% (PSD)

-Nicolae Zaharia: 17% (PNL)

Restul candidaţilor au procente sub 2%, în timp ce proporţia celor care “nu ştiu/nu răspund” este de aproximativ 20%.  

La partide, principalele adversare pentru Consiliul Local au acumulat următoarele procente:       

-PNL: 33%

-PSD: 30%

-USR PLUS: 18%

Vă amintim că acest sondaj a avut ca scop sau, mai degrabă, pretext să-l desemneze pe directorul Nicolae Zaharia candidatul PNL Câmpulung la funcţia de primar, în detrimentul celorlalţi doi colegi, Bogdan David şi Florin Liţoi. Conform propriului sondaj, Zaharia este o alegere proastă, fiind sarcina partidului să-l urce. În schimb, Elena Lasconi este cea care trage USR cu popularitatea ei. Iar PSD are toate şansele să-şi piardă candidatul pe drum.               

Concluzia acestei aşa-zise consultări realizate pentru PNL, în ceea ce priveşte prezenţa la alegerile locale din luna iunie, unde mulţi câmpulungeni plecaţi dintr-o localitate „îngheţată” în timp susţin că se vor prezenta s-o voteze pe Elena Lasconi, este că se va înregistra o participare record la vot, probabil, cu 20% peste cea normală. În sfârşit, acum avem un candidat tânăr, în prezenţa Elenei Lasconi, cu viziune, cu idei de proiecte, în care oamenii şi, în special, cei tineri îşi pun speranţa că va schimba Câmpulungul.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!