11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Prinţesa părăsită

Toată viaţa, unei femei din oraşul nostru i-a plăcut  ă se distreze, considerând că viaţa este prea scurtă ca să fie irosită. De bani nu s-a plâns până de curând, pentru că dama se bucura de atenţia unui individ putred de bogat, care a ţinut-o în puf. Numai că, de o vreme, bărbatul nu mai are ochii pentru prinţesa lui, deşi femeia şi-a dat toată silinţa să nu-şi supere iubiţelul. Mai ales că era conştientă că, dacă se va întâmpla ca amantul să-i dea papucii, va rămâne muritoare de foame. Anii au trecut şi potentul afacerist s-a cam plictisit de nurii iubitei trecute de prima tinereţe. Prinţesa părăsită se gândeşte ca o perioadă să se relaxeze, iar după odihna binemeritată, să iasă iarăşi la “vânătoare”. Să muncească nici nu se pune problema, căci nu a făcut-o niciodată, aşa că trebuie să găsească urgent o soluţie, fiindcă îi bate vântul prin buzunare. În fiecare seară, merge din bar în bar, din terasă în terasă, nelipsind de la nici un eveniment monden, mai mult sau mai puţin fericit, nuntă, botez, înmormântare. 

Şeful fandosit

Un bărbat peste care a dat norocul, trezindu-se stăpânul unei afaceri la care nu visa, a uitat vremurile în care nu avea nici după ce să bea apă. Ajutorul a venit de la o rudă, care l-a lansat în afacerea vieţii lui. Şi-a angajat câţiva subalterni, pe care-i plăteşte ca vai de mama lor şi care sunt nevoiţi să îndure aerele şi fandoselile şefului ca să nu rămână pe drumuri. Nu contează că prin şcoală a trecut precum gâsca prin apă şi că nu a citit o carte în viaţa lui. Mai nou, s-a gândit că a sosit momentul să-şi extindă afacerea şi în alt oraş, nu de alta, dar trebuie să-l cunoască lumea şi acolo.

Musceleanul de pe bulevard

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!