27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Campionatul Naţional Individual de tenis de masă Arina şi Nadalia Ionaşcu, aproape de podium

 

 

De vineri şi până duminică, în sala de sport de la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” s-a desfăşurat Campionatul Naţional Individual de tenis de masă, pentru categoria copii 8-10 ani. La Câmpulung au fost prezenţi peste 150 de sportivi, mai exact 79 de băieţi şi 76 de fete.

Competiţia a început vineri dimineaţă cu meciurile din grupele de calificări la simplu. Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung a avut înscrişi în concurs 6 sportivi: Arina Ionaşcu, Miruna Enache şi Nadalia Ionaşcu la feminin, Alexandru Gogâlnic, Ianis Bokor şi Alexandru Idoraşi, la masculin. După cele trei zile de concurs au fost stabiliţi câştigătorii: Alexandra Dicu / Andreea Băiaşu (CSM Buzău) au fost pe primul loc la dublu feminin, iar Matei Eparu (CS Petrolul Ploieşti) / Patrick Rakoczi (ACS Dumbrăviţa) au câştigat proba de dublu masculin. Campioni naţionali în probele individuale au fost Alexandra Dicu de la CSM Buzău şi Vlad Sima de la Dunărea Giurgiu. Reprezentanţii clubului muscelean nu au reuşit să urce pe podium. Cel mai aproape de medalie au fost Arina şi Nadalia Ionaşcu la proba de dublu feminin, acolo unde au pierdut la intrarea în semifinală. Pentru micii tenismeni musceleni urmează o perioadă de pregătire, pentru ca la mijlocul lunii octombrie să participe la o nouă competiţie, Cupa României. 

Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!