10.8 C
Campulung Muscel
13/05/2024

Academia Muscelul Câmpulung anunţă că preşedintele Eduard Bînă şi Iulian Tameş au ajuns la un acord

Fostul jucător al lui Dinamo va evolua în acest sezon în tricoul alb albastru

 

Iulian Tameş a mai evoluat la Câmpulung în perioada când echipa se numea ARO Câmpulung, între anii 1999-2000, având 31 de apariţii şi marcând şase goluri.

În etapa a III-a a Campionatului Ligii a IV-a la fotbal, AF Muscelul Câmpulung a evoluat în deplasare, pe terenul formaţiei DLR Piteşti. Meciul a fost la discreţia elevilor pregătiţi de fostul mare internaţional Gică Mihali, care s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Alin Găişteanu (minutul 61) şi Iulian Tameş (minutul 69, din 11 metri). Scorul putea fi deschis de musceleni încă din prima repriză, însă, în minutul 40, Bogdan Naciu ratează un penalty. După pauză, cele trei schimbări efectuate de antrenorul oaspeţilor şi-au pus amprenta asupra jocului, iar rezultatele s-au văzut. Şi în acest meci, ca şi în cel disputat în etapa a doua, la Lereşti, Iulian Tameş a fost „dirijorul” din teren, împingându-şi echipa la victorie. Fostul jucător al lui Dinamo a mai evoluat în urbea musceleană, la ARO Câmpulung, în sezonul 1999-2000. În cele 31 de meciuri jucate, el a marcat de şase ori. În partida cu DLR Piteşti, A.F. Muscelul Câmpulung a evoluat în următoarea formulă: Răzvan Dumitrică – Iulian Vladu, Liviu Olteanu, Laurenţiu Linte, Alin Găişteanu, Bogdan Naciu, Alexandru Popescu, Iulian Tameş, Roberto Ayza, Marius Pătrănoiu şi Marian Sanda. Au mai jucat: Claudiu Luca, Cosmin Iancu, Daniel Ungureanu şi Florin Dobre. 

Următoarea etapă, echipa câmpulungeană va disputa, poate, cel mai important meci din acest sezon, contra echipei din Budeasa! Pentru a susţine jucătorii, muscelenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Stadionul Municipal, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11.00. Intrarea este liberă!

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!