0.7 C
Campulung Muscel
07/12/2023

„Trofeul Argeşului” a ajuns şi la Stoeneşti, de Ziua Comunei

70 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar şi 19 tineri merituoşi, care au absolvit anul şcolar 2018 – 2019 cu medii mai mari de 9,50, au fost în centrul atenţiei duminică, 1 septembrie, cu ocazia celei de-a VI-a ediţii a „Zilei Comunei Stoeneşti”.

Premierea a fost făcută de primarul Ion Marin şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu. Astfel, sute de cetăţeni au participat, cu mic, cu mare, la manifestările ocazionate de ziua localităţii, organizate de administraţia locală şi de primarul Ion Marin.

Şi aici, Consiliul Judeţean Argeş a susţinut financiar proiectele administraţiei locale. Preşedintele Dan Manu a punctat faptul că administraţia judeţului a contribuit cu fonduri substanţiale pentru proiectul privind extinderea şi reabilitarea Şcolii Bădeni şi cofinanţează proiectul privind reabilitarea reţelei de apă şi înfiinţare reţelei de canalizare, proiect finanţat prin programul guvernamental PNDL II. Pentru implementarea acestor proiecte, dar şi a celorlalte, care vizează dezvoltarea comunităţii locale, preşedintele Dan Manu a oferit primarului Ion Marin – „Trofeul Argeşului”. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!