27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Diana Mihaela Bădescu, noul medic de la ORL

Luna trecută, vă informam că Spitalul Municipal Câmpulung a publicat în nr. 27 din 5 iulie 2019 al revistei „Viaţa Medicală” un anunţ, potrivit căruia organizează preselecţie pentru 15 locuri de medici cu normă întreagă.

A fost vorba de câte doi medici în specialităţile Medicină de Urgenţă, la Compartimentul Primiri Urgenţe; Oncologie Medicală, la Compartimentul Oncologie Medicală; Anestezie şi Terapie Intensivă, la Secţia ATI; Pediatrie, la Secţia Pediatrie; Medicină Internă, la Secţia Medicină Internă; şi câte unul în specialitatea ORL, la Compartimentul ORL; Radiologie-Imagistică Medicală, pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică medicală; Obstetrică-Ginecologie, la Secţia Obstetrică-Ginecologie; Cardiologie, pentru Secţia Cardiologie; Neonatologie, la Secţia Neonatologie.

Conform anunţului, la concurs s-au putut înscrie medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari, confirmaţi în specialitatea respectivă, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire. Şi-au depus dosarele doi medici, unul pentru postul vacant de la Compartimentul ORL, iar celălalt pentru cel de la Secţia Cardiologie.

Comisia de selecţie a dosarelor, formată din economistele Adelina Bivol şi Andreea Mădălina Bălan şi consiliera juridică Petrina Florea, a consemnat în procesul verbal că cei doi doritori au îndeplinit condiţiile de participare. Astfel, Andrei Branişte a fost admis pentru examenul pe postul de medic în specialitatea Cardiologie, iar Diana Mihaela Bădescu, pentru cel în specialitatea ORL. 

Până în prezent, a fost definitivată examinarea pentru Diana Mihaela Bădescu. Medicul a fost admis cu 205,4 puncte să ocupe postul vacant de la Compartimentul ORL. În cazul ei, comisia de examinare a fost formată din dr. Angela Tonu, medic primar în specialitatea ORL la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL „Prof.dr. Dorin Hociotă”, preşedinte; asist.univ.dr. Marian Rădulescu, medic primar în specialitatea ORL, şi dr. Ileana Nicoleta Petrescu, medic primar în specialitatea ORL, reprezentanta Colegiului Medicilor Argeş, membri; Adrian Ionuţ Ţuţea, consilier superior, reprezentantul Primăriei Câmpulung, şi Gheorghe Călinescu, consilier superior, reprezentantul DSP Argeş, observatori; şi dr. Cristina Elena Stănescu, medic specialist în specialitatea ORL, secretar.

Nicio asistentă nu a luat notă de trecere pentru postul de laInfecţioase

Săptămâna trecută, s-a ţinut şi proba scrisă în cadrul concursului organizat de Spital pentru ocuparea unui loc de asistent medical generalist, gradul principal, cu angajare pe perioadă nedeterminată la Secţia Boli Infecţioase. Şi-au depus dosarele şase candidate, dar uneia i-a fost respins pe motiv că nu a îndeplinit condiţiile de participare la concurs, fiind depăşit termenul limită de depunere a documentelor, specificat în anunţ. Celelalte cinci au primit dreptul de merge mai departe, la testarea scrisă. Ecaterina Mălureanu a lipsit, iar restul au fost respinse. Niciuna dintre cele patru asistente nu au fost notate cu minim 50 de puncte, pragul necesar pentru a trece la interviu. Florina Adina Comănescu a fost respinsă cu 7 puncte, Loredana Ioana Popescu cu 9,5 puncte, Mihaela Sandu cu 12 puncte şi Florina Ramona Epure cu 14 puncte.

Ieri a fost termenul limită pentru depunerea contestaţiilor, iar astăzi, 27 august, va fi comunicat rezultatul lor.

Încă o încercare de a găsit asistent debutant la Blocul Operator Central

Spitalul mai are pe „ţeavă” locul de asistent medical generalist, la Blocul Operator Central. Postul a mai fost scos la concurs luna trecută, dar cele şapte pretendente au fost respinse încă de la testarea scrisă, una alegând să nu se prezinte.

La „strigarea” aceasta, termenul limită de depunere a dosarelor este marţi, 3 septembrie 2019. Cine trece selecţia dosarelor se prezintă la proba scrisă, pe 11 septembrie, iar admişii merg la interviu, pe 16 septembrie. Rezultatele finale vor fi prezentate pe 18 septembrie. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!