15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Muscelenii s-au distrat la Ziua Comunei Poienarii de Muscel

Duminică, la Poienarii de Muscel s-a ţinut a XV-a ediţie a Zilei Comunei, în spaţiul special amenajat din centrul localităţii. Înaintea petrecerii propriu-zise, cu numeroşi şi cunoscuţi interpreţi ai cântecului popular, pe scenă au urcat consilierii locali şi invitaţii de la judeţ. Edilul Ion Banzea i-a invitat pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, deputaţii Simona Bucura Oprescu, Cătălin Rădulescu şi Dănuţ Bica, consilierii judeţeni Diana Eftene, Manuel Nae, Valerian Jinga, Gheorghe Alecsei, primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, şi primarul oraşului Costeşti, Ion Baicea.

„În primul rând, să mă achit de o datorie morală! Azi de dimineaţă, am vorbit la telefon cu domnul profesor universitar Viorel Jinga, prorectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie, “Cetăţean de Onoare” al comunei, şi m-a rugat să vă transmit că domnia sa este alături de dumneavoastră şi aşteaptă cât de curând să vă revadă. Vin cu mare drag de fiecare dată, în Poienarii de Muscel, pentru că aici este un teren fertil, generat de Consiliul Local, de Primărie, de dumneavoastră, care temeinic ştiţi să faceţi absolut ceea ce trebuie într-un sat argeşean şi muscelean. Vreau, de asemenea, să mulţumesc domnului primar Ion Banzea pentru aprecierile pe care le-a făcut la adresa Consiliului Judeţean Argeş, la adresa noastră, pentru că toate proiectele, că sunt nu numai finanţate de Consiliul Local, dar şi prin Programul de Dezvoltare Locală II. Iată că am reuşit împreună să realizăm reabilitarea Dispensarului, a şcolilor, să le punem în aşa fel încât să poată funcţiona cu toalete în interior şi multe alte lucruri de interes local şi, nu în ultimul rând, drumurile comunale.”, a declarat preşedintele CJ Argeş, Dan Manu.

În semn de apreciere, Consiliul Local şi primarul au primit de la preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, „Trofeul Argeşului”, ca respect pentru ceea ce face şi ceea ce fac împreună instituţia locală cu cea judeţeană.

În cadrul spectacolului folcloric, au urcat pe scenă Olguţa Berbec, Grupul Vocal „Doruri Muscelene”, Daniela Bărbuceanu, Rodica Voicu, Andrada Cîrciumaru, Graţian Bădescu, Grupul Vocal Mixt „Mioriţa”, Ansamblul Folcloric „Doina Cârcinovului” Priboieni, interpreţi de muzică populară din zona Muscel, dar şi elevii Şcolii Gimnaziale Poienarii de Muscel, care au prezentat un frumos program artistic. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!