15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Pentru copiii din Vlădeşti rulează în parcul central „Dumbrava minunată”

Autorităţile de la Vlădeşti şi-au propus să le facă o surpriză celor mici, dar şi celor mari, părinţilor şi bunicilor, pregătind vizionarea unuia dintre filmele dragi ale adulţilor de astăzi. „Dumbrava minunată”, îndrăgitul film românesc realizat în 1980 de regizorul Gheorghe Naghi, le oferă vlădeştenilor ocazia de a-i revedea în rolurile principale pe Draga Olteanu Matei, care este şi autoarea scenariului filmului, şi pe Ernest Maftei. Filmul are la bază povestirea cu acelaşi nume scrisă de Mihail Sadoveanu, pe care copiii prezentului este posibil nici să n-o cunoască. Prichindeii de la Vlădeşti au ocazia să afle povestea Lizucăi, fetiţa de şase ani, orfană de mamă, al cărei tată s-a recăsătorit cu doamna Mia Vasilian. Şi a simpaticului Patrocle, prietenul micuţei, care ne-a înseninat copilăria în urmă cu 39 de ani. 

Primarul Cristian Hristu Dică s-a gândit să-i atragă pe copiii din generaţia actuală către filmul de altădată, organizând o proiecţie în aer liber, pe ecranul amplasat în parcul din centrul comunei. Acţiunea va avea loc miercuri, 14 august 2019, după ora 20.00. „Copiii vor avea parte de mici surprize. Vă aşteptăm cu mare drag, pentru a-i sărbători şi pe cei care poarta numele de Maria, Marian sau diminutive ale acestui nume. Acest proiect este în colaborare cu Centrul Cultural Argeş. Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi vă mulţumim anticipat pentru participare!”, este invitaţia primarului care, în mod sigur, îi va bucura şi pe cei mari.  “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!