11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

În cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, Preoţii din Protopopiatul Câmpulung au donat sânge

Donarea de sânge reprezintă un act de milostenie faţă de aproapele aflat în suferinţă. Nu poate fi un mod mai frumos de a-I urma lui Hristos, decât de a dărui ceva din noi, din ceea ce suntem.

În acest sens, la Centrul de Transfuzie Sanguină Câmpulung Muscel, s-a desfăşurat încă o etapă a campaniei naţionale „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, în care personalul clerical şi neclerical este chemat să împlinească porunca Mântuitorului: ,,Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi”.

Evenimentul a fost organizat de Sectorul Social – Filantropic şi de Misiune al Eparhiei, fiind implicaţi 20 de preoţi din protopopiatul Câmpulung Muscel, împreună cu credincioşii din parohiile muscelene, care au donat sânge pentru salvarea creştinilor de pretutindeni.

Campania naţională ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine naţionale. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!