15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Nunta anului în Argeş

Ileana Șipotanu a cântat la nunta fiicei fostului coleg de clasă, Dorin Falcă.

Numărul doi din Finanţele Publice Argeş, musceleanul Dorin Falcă, a fost, sâmbăta trecută, socru mic. Nunta fiicei sale, Teodora, cu Mihai Tănase a fost una de vis, la care au participat sute de invitaţi, unul şi unul. Evenimentul a avut loc într-o locaţie superbă, Complexul „Happy Marriage” din Piteşti, unde s-au derulat atât cununia religioasă, cât şi petrecerea de după, plină de eleganţă şi rafinament. După spusele multor participanţi, a fost nunta anului în Argeş. Atmosfera a fost întreţinută de trupa „DeLaFun”, Ileana Şipoteanu, cu care Dorin Falcă a fost coleg de bancă în „generală”, la Rucăr, şi alţi artişti de calibru. 

Teodora şi Mihai trăiesc de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au decis să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu. Petrecerea a început seara, după ce toţi invitaţii au fost primiţi de către cei doi tineri, de părinţii acestora, Laura şi Dorin Falcă, respectiv Mădălina şi Daniel Tănase, dar şi de naşii mirilor, Alexandra şi Alexandru Becuţ. Printre invitaţii de seamă s-au aflat oaspeţi speciali din judeţ şi din afara lui, precum fostul ministru şi şef al ANAF, Ionuţ Mişa, şi Marinel Rizea, şeful Regionalei Finanţe Publice Prahova, care au chefuit alături de cei aproape 700 de invitaţi, în cele două corturi special amenajate în cadrul complexului „Happy Mariage” de lângă Auchan Găvana. La fericitul eveniment au mai participat Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PSD Argeş, Ion Mînzână, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Lucreţiu Tudor, şeful Finanţelor Publice Argeş, foştii prefecţi Gheorghe Davidescu şi Ciprian Berevoianu, Cătălin Bulf, şeful PMP Argeş, Gabriel Gherghe, adjunctul Poliţiei Argeş, Marius Mârzacu, şeful DGA Argeş, chestorul Ion Stoica, Marian Boncoi (muscelean ca şi socrul mic), şeful SRI Argeş, Valentin Preoteasa, şeful DIICOT, Gheorghiţă Boţârcă, primarul de la Topoloveni, Ionel Dulamă, primarul din Rucăr. La miezul nopţii, mirii i-au invitat pe oaspeţi afară, pe peluză, spre a urmări, pe un ecran uriaş, povestea iubirii lor, prezentată sub forma unei holograme şi proiectată dintr-o dronă. Nu a fost singura surpriză oferită invitaţilor. Ileana Şipoteanu a cântat alături de fratele său, Dan „Şarpe” Şipoteanu, şi de trupa acestuia, „DeLaFun”, cea mai bună trupă din Argeş şi, cu siguranţă, şi una dintre cele mai în vogă din ţară. În timpul recitalului, cunoscuta şi îndrăgita artistă, născută în Rucăr, la fel ca Dorin Falcă, şi stabilită la Constanţa, a ţinut să sublinieze la microfon că a fost colegă de bancă cu socrul mic, în şcoala generală din localitatea natală. 

„Locaţia a fost plină, invitaţi au fost din toate mediile. A fost o nuntă senzaţională, din punctul meu de vedere, ca  „produs finit”, mai ales că eu fac asta de mulţi ani. Curtea locaţiei chiar arată ca în America, cu barul foarte mare, gazonul frumos luminat. Programele de artificii şi laserele au fost de excepţie, rar întâlnite. Eu am mai întâlnit în diferite ocazii, dar destul de rar la acest nivel. Totul a fost la superlativ. Legat de trupa noastră, Dorin ne-a dorit şi ne-a anunţat înainte cu doi ani. Trupa DeLaFun a fost trupa de bază şi au fost mai mulţi invitaţi: Mariana Căpitănescu, Nicu Paleru, Marian Mexicanul cu band-ul lui, Marcela Fota. Dorin a ţinut neapărat să vină şi sora mea, pentru că ei au fost colegi de clasă. Noi am fost vecini din copilărie, am crescut împreună, căci avem casele gard în gard. Totul a ieşit perfect, nici noi nu ne aşteptam să iasă chiar aşa. Pe Ileana Dorin a invitat-o să cânte. Noi ne mai întâlnim la evenimente, pe la Bucureşti, Constanţa, te miri pe unde, dar acum a fost o chestie mai delicată. Şi pentru noi e o bucurie că a ieşit bine, pentru că e o carte de vizită bună, iar oamenii care văd apreciază momentul în sine. Am cântat până la ziuă şi am acoperit toate genurile muzicale. Una peste alta, toate au fost foarte bine gândite şi aşezate… un meniu excepţional! În concluzie, lume bună, atmosferă bună, de ţinută, un eveniment de nota zece plus! Rar se întâmplă ca, la un asemenea nivel de lume, să satisfaci toate dorinţele, dar se pare că am reuşit să le îmbinăm bine. Trupa deja are o cerere foarte mare de piaţă şi o cotă mare, contează şi anii care au trecut peste noi, de când cântăm împreună, ne-am maturizat din toate punctele de vedere. În forma aceasta nouă suntem de 17 ani împreună.”, sunt amănunte interesante, aflate de la Dan Şipoteanu. Invitaţii au spus că totul a fost de vis şi le-au urat mirilor “Casă de Piatră!”. Le urăm şi noi să fie sănătoşi şi fericiţi!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!