15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Spitalul vrea să-şi completeze grila cu încă 15 medici

 

Pe lângă concursurile care sunt în derulare, de ocupare a posturilor de instalator, inginer, electrician şi trei de infirmieră, Spitalul Municipal mai organizează preselecţie pentru 15 locuri de medici cu normă întreagă.

Este vorba despre doi medici în specialităţile Medicină de Urgenţă, la Compartimentul Primiri Urgenţe; Oncologie Medicală, la Compartimentul Oncologie Medicală; Anestezie şi Terapie Intensivă, la Secţia ATI; Pediatrie, la Secţia Pediatrie; Medicină Internă, la Secţia Medicină Internă; şi câte unul în specialitatea ORL, la Compartimentul ORL; Radiologie-Imagistică Medicală, pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală; Obstetrică-Ginecologie, la Secţia Obstetrică-Ginecologie; Cardiologie, pentru Secţia Cardiologie; Neonatologie, la Secţia Neonatologie.

Anunţul de organizare a concursurilor sau examenelor a fost republicat în revista „Viaţa Medicală”, nr. 27 din 5 iulie 2019. Pot participa medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari, confirmaţi în specialitatea respectivă, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire. Dosarele de înscriere se depun la sediul Spitalului Municipal Câmpulung în termen de 15 zile calendaristice de la apariţia acestui anunţ, iar concursul va fi programat între 31 şi 90 de zile de la publicarea anunţului în „Viaţa Medicală”.

Instalatorii care s-au înscris nu au avut vechimea necesară

Pentru postul de electrician şi-au depus dosarele trei bărbaţi, dar doar doi au îndeplinit condiţiile de participare la concurs. Bogdan Petruţ Petrescu a fost respins, pentru că nu a prezentat documente din care să reiasă vechimea în specialitatea de electrician de cel puţin 9 ani. Au rămas să se prezinte la testarea scrisă, de marţi, 16 iulie, Ion Vlăduţă şi Mihăiţă Stana. Locul de instalator a fost dorit de doi meseriaşi, Ion Peca şi Ovidiu Laurenţiu Voicu, dar care nu au putut aduce dovezi că deţin experienţă în această specialitate de minim 9 ani.

Postul de inginer la Compartimentul Tehnic a stârnit interesul a doi debutanţi, Ionuţ Craiu şi Călin Cruceanu. Departajarea lor se va face după testul grilă, din 15 iulie, când vor avea de răspuns la 25 de întrebări, cu unul, două sau trei răspunsuri corecte, punctate fiecare cu câte 4 puncte, sau după interviu. Pentru a promova proba scrisă, candidaţii trebuie să obţină cel puţin 50 de puncte din maxim 100, dar şi pentru a avea dreptul să susţină proba interviului, programat pe 18 iulie.

Pe cele trei locuri de infirmieră, câte unul la Secţiile Neonatologie şi Obstetrică-Ginecologie şi la Compartimentul Chirurgie Plastică, şi-au adus dosarul patru candidate, toate trecând de preselecţie. Luni, 8 iulie, au dat testul grilă, Diana Mihaela Mădulărea şi Daniela Oncioiu, au fost admise, cu 52, respectiv 60 de puncte, să meargă la testul oral. Celelate două, Mihaela Bănică şi Ileana Dulamă, nu au trecut de pragul de 50 de puncte. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!