15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Se mai ţine concurs pentru doi asistenţi,  la Blocul Operator Central al Spitalului

 

Spitalul Municipal Câmpulung mai are nevoie de doi asistenţi medicali generalişti, unul debutant şi celălalt principal, ambii cu angajare la Blocul Operator Central.

Dacă debutantul nu are nevoie de vechime, în cazul celuilalt se cer cel puţin 5 ani petrecuţi pe un post similar, de asistent medical generalist. Concursurile se derulează în paralel, la diferenţă de o zi. Pentru ambele, data limită de depunere a dosarelor este vineri, 12 iulie, până la ora 15.00.  Testarea scrisă se desfăşoară pe 22 şi 23 iulie, iar interviul, pe 25 şi 26 iulie, urmând ca, la finele lunii, să fie afişate rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor.

Asistentul debutant trebuie să fie absolvent al unei şcoli postliceale sau echivalentă, cu calificarea de asistent. Asistentul principal trebuie să aibă o pregătire de bază într-o şcoală sanitară sau studii superioare, cu calificare în specialitatea de asistent generalist principal. Pentru ambele locuri, concurenţii trebuie să prezinte certificate de membru al OAMGMAMR (cei care deja exercită profesia), avizate anual, sau adeverinţă pentru participare la concurs, eliberată tot de OAMGMAMR Argeş (pentru persoanele care nu profesează la momentul înscrierii), plus că trebuie să aibă şi cunoştinţe de operare pe calculator.

Patru candidate pe trei locuri de infirmieră

În ediţia trecută vă spuneam că s-a încheiat şi perioada pentru depunerea dosarelor în cazul celor trei locuri de infirmieră, cu angajare pe perioadă nedeterminată la Secţiile de Neonatologie, Obstetrică Ginecologie şi la Compartimentul Chirurgie Plastică. Pe 1 iulie, comisia de concurs a analizat dosarele depuse de cele patru candidate, constatând că sunt complete şi doamnele se pot prezenta la prima proba, cea scrisă, care este programată luni, 8 iulie, de la ora 12.00. Acestea sunt Mihaela Bănică, Ileana Dulamă, Diana Mihaela Mădulărea şi Daniela Oncioiu, iar cele care primesc la testul grilă cel puţin 50 de punte pot merge mai departe în concurs, la interviu, în data de 11 iulie, de la ora 10.00. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!