15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

La Mihăeşti, pe DN 73, un cal lăsat nesupravegheat, omorât de o şoferiţă

Un cal lăsat nesupravegheat de stăpânul său şi-a găsit sfârşitul pe şosea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit în plin de un autoturism BMW, în care se aflau două persoane, soţ şi soţie. Femeia, aflată la volan, a încercat să evite alţi doi cai care erau pe şosea, însă al treilea animal nu a avut aceeaşi soartă şi a sfârşit câteva minute mai târziu, în urma impactului. Şoferiţa şi soţul ei au ajuns la spital şi se află acum în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2.30. Potrivit poliţiştilor, Diana Maria M., de 31 de ani, din Mioveni, circula dinspre Câmpulung către Piteşti, la volanul unui BMW. Locul din dreapta era ocupat de Ionuţ M., de 31 de ani, soţul şoferiţei. La Mihăeşti, conducătoarea auto a depăşit un autovehicul parcat pe marginea carosabilului, iar după ce a efectuat manevra, s-a trezit în faţa maşinii cu trei cai. A reuşit să evite două animale, făcând slalom printre ele, dar pe cel de-al treilea l-a luat în plin. „Un echipaj cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Mihăeşti, la un accident rutier produs între un autoturism şi o cabalină lăsată nesupravegheată, în urma căruia au rezultat două victime, o femeie şi un bărbat. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice şi de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, iar echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale femeii în vârstă de 31 de ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral, escoriaţii la nivelul membrelor superioare şi la torace, ulterior fiind transportată la spital. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei.”, precizează Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Poliţiştii îl caută acum pe proprietarul animalului, urmând ca acesta, dacă va fi găsit, să fie tras la răspundere pentru faptul că l-a lăsat nesupravegheat. Calul nu părea să fi fost costeliv, neîngrijit sau maltratat. Dimpotrivă, era un exemplar destul de puternic şi bine hrănit. Leşul animalului a zăcut toată noaptea la margine de drum, iar ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, încă se mai afla acolo, oferind o imagine sfâşietoare, care i-a cutremurat pe toţi cei care locuiesc în zonă, dar şi pe şoferii aflaţi în trafic. 

Alex BARBU

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!