15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Căutat de familie şi Poliţie Un câmpulungean a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Un bărbat din Câmpulung este dat dispărut, după ce a plecat voluntar de acasă şi nu s-a mai întors. Nicolae Maria Iosib, de 37 de ani, a dispărut din municipiu vinerea trecută, pe 14 iunie.

Semnalmente: aproximativ 1,80 metri înălţime, greutatea circa 95 kilograme, faţă ovală, păr şaten deschis, tuns scurt, uşor grizonat, ochi albaştri, ten alb, uşor bronzat, nas drept, buze subţiri. Ca semn particular, la nivelul gâtului are o cicatrice.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă cu mânecă scurtă, pantalon tip blug, de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă cu şireturi bleumarin, iar la mâna dreaptă poartă mai multe inele tip verighetă.

Persoanele care pot oferi relaţii despre bărbat sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la numărul de telefon 0248.512.100.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!