25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Consilierul judeţean Diana Eftene, în ATOP

Lunea trecută, pe 10 iunie, a avut loc şedinţa Consiliului Judeţean, în care a fost adoptat şi un proiect pentru înlocuirea din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a lui Marian Clipici cu consilierul judeţean Diana Eftene, de la PSD.

Marian Clipici a ajuns director la Spitalul Leordeni, plecând din Consiliul Judeţean. Diana Eftene este preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Argeş şi director al Agenţiei pentru Investiţii pentru Dezvoltare Rurală Argeş. ATOP este un organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică. S-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul Judeţean şi prin activitatea sa asigură reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este constituită din şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, un reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, subprefectul judeţului, şase consilieri judeţeni desemnaţi de Consiliul Judeţean, trei reprezentanţi ai comunităţii desemnaţi de preşedintele Consiliului Judeţean, şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean şi şeful Poliţiei Locale din municipiul reşedinţă de judeţ. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!