15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Podul de  la Broşteni prinde contur

 

Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Aninoasa se realizează un pod peste râul Slănic, în punctul vad Broşteni, investiţie aflată în execuţie. Prin fonduri europene, se execută în prezent lucrări de consolidare a Mănăstirii Aninoasa, un edificiu de referinţă al judeţului. 

Pentru a arăta grandoarea noului pod peste Râul Slănic, edilul muscelean a postat pe Facebook mai multe fotografii, unele făcute cu drona, dar şi un mesaj pentru locuitorii comunei Aninoasa: „Vă mulţumesc, dragi cetăţeni ai comunei Aninoasa, pentru participarea la votul din 26 mai 2019! Promit că investiţiile în comuna noastră frumoasă continuă atâta timp cât voi fi primar. Proiectele care sunt în derulare: apa în satul Slănic, Grădiniţa din satul Slănic, asfaltarea a 5 kilometri, reabilitarea Căminului Cultural din satul Aninoasa, reabilitarea Şcolii vechi Broşteni, cu ajutorul lui Dumnezeu, se vor finaliza până la sfârşitul anului. Viitorul proiect, pentru alimentarea cu gaze începe în a doua jumătate a acestui an.” “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!